Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Om te leven vanuit je hart dient je hart de juiste frequentie te hebben. Ooit hadden wij het vermogen om deze twee stromen via de buis van Licht bewust te laten samenkomen in een van de chakra’s, te beginnen met de hartchakra. De pranische energiestromen stromen altijd door en via het centrum van de pijnappelklier. De pijnappelklier bevat alle kennis over de heilige geometrie en ook alle inzichten over hoe onze werkelijkheid geschapen is. Hij werkt nauw samen met de hypofyse.

Deze inzichten en kennis zijn nog steeds in de pijnappelklier aanwezig, ze zijn alleen niet
toegankelijk omdat we de herinneringen zijn verloren in onze val als mensheid en de tetraëders nu niet vol bewegen. De pijnappelklier is hierdoor verschrompeld is tot de grote van een erwt, vroeger was hij zo groot als een pingpong bal. Zonder deze herinneringen en kennis zijn we ook begonnen op een andere manier te ademen. In plaats van prana op te nemen via de pijnappelklier door deze op en neer te laten circuleren (via de buis van Licht) begonnen we haar enkel in te ademen via de mond en neus, waardoor de pijnappelklier niet meer gevoed werd en zich verkleinde tot de grote van een erwt.

Met het energetische stoelprogramma om je hartfrequentie te harmoniseren brengen we dit terug in balans. Want als ons hart de juiste frequentie heeft is alles gemakkelijker.

Een Hartfrequentie sessie duurt één tot anderhalf uur, afhankelijk van wat zich aandient gedurende de sessie. De kosten voor deze investering in jezelf zijn € 100,- per 60 minuten.

Het Hartfrequentie programma kun je individueel doen of in een groep.