Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Marijn Poels (Meerlo, 10 juli 1975) is een Nederlands onafhankelijk film- en documentairemaker. Hij maakte onder meer de films “The Uncertainty Has Settled”, PabloAgeless Friends en de documentairereeksen L1mburg Helpt (2009 en 2012).

De in Swolgen en Berlijn woonachtige Poels maakt films over internationale vraagstukken op sociaal, economisch en politiek gebied. In 2009 schreef hij zijn eerste boek Tussen twee werelden. Poels’ filmstijl wordt gekenmerkt door realliferegistratie. 

The Primordial Code
Volgens de gangbare wetenschap loopt de menselijke ontwikkeling in een lineaire lijn omhoog: van holbewoners tot de huidige beschaving. Maar er zijn genoeg redenen om te veronderstellen dat er in de oude geschiedenis hoogontwikkelde beschavingen hebben bestaan. En dat laat The Primordial Code op indringende wijze zien. Poels sprak hiervoor met wetenschappers, experts en grote denkers van over de hele wereld. We leven in een tijd waar we wereldwijd weer steeds dichter bij ons volledig potentieel komen. Het zat al die tijd al verscholen in ons DNA is en misschien zelfs wel makkelijker te bereiken dan wij dachten.

Bekijk de docu hier op Rumble


Aanvullende informatie bij de documentaire:
Greenbox [https://deblauwetijger.com/product/greenbox/]
Bosnian Pyramids: https://bosanskepiramide.ba/en/
Building Pyramids [https://www.bangapiramides.nl/]
Sardinia: [https://www.sardinia-tours.com/]
Electroculture: [https://cultivateelevate.com/blog/electroculture-unveiled-exploring-matt-roeskes-passion-and-inspiration/]
The ancient Ruines of Southern Africa: [https://www.michaeltellinger.com/]
The gaints of Sardinia: [https://www.amazon.com/Giants-Sardinia-Visitors-Stars/dp/1695906489]
Goran Marjanovic [https://www.academia.edu/29715217/SCALAR_WAVES_ON_BOSNIAN_PYRAMIDS]

Dit artikel is slechts ter inspiratie. Heeft het je aandacht getrokken? Doe dan zelf ook onderzoek! Wil je een bericht ontvangen wanneer ik weer een interessant artikel heb geschreven? Volg mij dan op Instagram of Telegram.

Aanbevolen