Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Vanuit mijn grote interesse in frequenties en de helende werking daarvan kwam ik terecht bij de geschiedenis van Tartaria. Een land wat vandaag de dag het moderne Rusland/Siberië en Azië zou zijn. Volgens de oude wereldkaarten reikte het tot aan de grenzen van China en Mongolië. Er is weinig bekend over de mensen die het land destijds bewoonden en door het gebrek aan informatie weten we niet of het een gebied of een land was. Europeanen in de 19e eeuw en eerder schijnen Aziatische gebieden Tartaar te hebben genoemd voordat ze ze verkenden en ze in meer detail vastlegden.

Uit diverse onderzoeken naar de architectuur van Tartaria, de gebruikte materialen, de bijzonder vormgegeven ramen en de vaak imposante orgels lijkt het er op dat kerken, kathedralen en moskeeën ooit een andere functie lijken te hebben gehad dan gebedshuizen. Het waren krachtige ‘energie centrales’ die door hun vorm, geometrie en gebruikte materialen atmosferische energie en frequenties op konden vangen en uitzenden ten gunste van mensen, dieren en planten. De materialen werden zorgvuldig gekozen. Kalkzandsteen, een steen die wordt geassocieerd met water en de eigenschappen van vrouwelijke energie. En graniet en vuursteen met mannelijke energie. De gebouwen werden opgeladen met een positieve en negatieve polariteit. Net zoals een elektrisch circuit. Dergelijke technieken werden ook gebruikt in piramides en stenen kamers. Het is daarnaast bekend dat geometrische en elektrische eigenschappen het menselijk lichaam beïnvloeden.

Trilling schept vorm en vorm schept trilling…
Met behulp van geluid/frequenties is het mogelijk om mensen te genezen, beter voedsel te kweken, stenen te leviteren en nog veel meer verbazingwekkends waarvan men ten tijde van Tartaria nog op de hoogte was. Langzaam komt deze vergeten kennis weer boven drijven en beginnen we de misschien wel ware functie van de Tartaarse architectuur en geometrie te herontdekken en ook weer toe te passen vandaag de dag.

Dit artikel is slechts ter inspiratie. Heeft het je aandacht getrokken? Doe dan zelf ook onderzoek! Wil je een bericht ontvangen wanneer ik weer een interessant artikel heb geschreven? Volg mij dan op Instagram of Telegram.Aanbevolen