Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

‘Als je spreekt vanuit je verstand, luisteren mensen met hun verstand. Als je vanuit je hart spreekt, luisteren mensen met hun hart.  In welke situatie wij ons ook bevinden, het is altijd mogelijk deze met een positieve houding te benaderen. Richt je niet op mensen die je irriteren maar op mensen die je inspireren. 

Een goede manier om jouw succes te meten, is het aantal mensen dat je gelukkig hebt gemaakt. Ware vriendschap is onmogelijk zonder gelijkheid. Stop met je af te vragen of je goed genoeg bent. Besluit dat je het bent. Het leven draait om fouten. Want dit zijn kansen om te veranderen en te groeien.

Het is niet verplicht te antwoorden als iemand om ruzie vraagt. Geef jezelf elke dag een compliment. Niemand weet beter hoe hard jij je best doet. Durf een afwijkende mening te hebben. Elke waarheid was eens een zonderlinge opvatting. Hoe hoger je een berg beklimt, hoe harder de wind waait. Het gaat er niet om de duisternis kwijt te geraken, het gaat erom om het licht binnen te laten. 

Vraag je niet af waarom anderen je pijn doen, maar vraag je af waarom je het toelaat. Als je jezelf blijft aanpassen om mensen niet kwijt te raken, verlies je jezelf. Vandaag is de dag met een nieuwe keuze: hou van jezelf en wees blij. De relatie die we hebben met onszelf be├»nvloedt in hoge mate de relatie die we hebben met de ander. Het nieuwe begint pas na aanvaarding van het oude. Iedere kunstenaar is ooit begonnen als amateur.’

Daniel der Weduwen

Aanbevolen