Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Met groeiend plezier werk ik met de energetische stoelen ontwikkeld door Monique Timmers en haar man Marcel. Graag neem ik je mee in wat deze stoelen voor jou kunnen doen.

Een duurzame transformatie
Sinds 2024 werk ik in mijn coachprogramma’s met de Urim- en Broncode, energetische stoelen die een toegankelijke krachtplek vormen gebaseerd op frequentietechnieken. De werking én de resultaten ervan zijn bijzonder en duurzaam te noemen! De Stoelen faciliteren een levende energetische lichtmatrix die ons helpt blokkades en (oude) pijnplekken te verwijderen, ons zelfhelend vermogen te activeren en ons weer te verbinden met onze authentieke kracht en kwaliteiten. De werking vindt plaats op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Ik zie mijn klanten relatief moeiteloos in korte tijd weer in hun kracht, vitaliteit en blijheid komen.

Mensen met een verstandelijke beperking
De energetische stoelen zijn ook bijzonder geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking of Down Syndroom. Ze kunnen ondersteunend zijn bij het oplossen van mentale en emotionele stukken wat bij mensen met een verstandelijke beperking vaak een uitdaging kan zijn. Ze zijn totaal niet belastend en creëren geen stress bij de persoon die behandeld wordt.

Soul Tattoos
Je proces van persoonlijke groei is als afronding van je behandelingen op een hele bijzondere manier te bekrachtigen met een Soul tattoo. Dit zijn intuïtieve tattoos, of ‘markeringen’, die gechanneld worden naar onze fysieke wereld vanuit een diepere intentie binnen een ceremonie. De tattoos zijn een heilig symbool wat staat voor een transformatie waar je in zit of het verlangen naar groei binnen jezelf. Het brengt je in balans met de ware essentie van je ziel en helpt je bij je persoonlijke groei.

Jouw persoonlijke investering:
Trajecten: 3, 6 of 9 sessies van 1 tot 1,5 uur à € 50,- per 30 minuten
Hierin werk ik met een thema wat je zelf inbrengt of met de diverse stoel programma’s die beschikbaar zijn.

Een uitgebreide beschrijving van de stoelen en de programma’s kun je hier lezen:
De Urim code
De Bron code