Phone

https://t.me/the_barefoot_farmgirl

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma - Vr op afspraak

soul tattoos

Soul Tattoos, oftewel intuïtieve tattoos, zijn ‘markeringen’ die gechanneld worden naar onze fysieke wereld vanuit een diepere intentie binnen een ceremonie. De tattoos kunnen geplaatst worden met handpoke of met een machine en zijn een heilig symbool wat staat voor een transformatie waar je in zit of het verlangen naar groei binnen jezelf. Het brengt je in balans met de ware essentie van je ziel en helpt je bij je persoonlijke groei. 

Soul Tattoo Ceremonie

Een Soul Tattoo Ceremonie gaat vergezeld van stenen, wierook, kruiden, en voorwerpen die voor jou belangrijk zijn.

Jouw persoonlijke proces van groei is uniek! Dit maakt dat de ceremonie en de tattoo altijd weer anders zijn en ik mee beweeg, passend bij jouw eigen unieke wensen, en waar jij je op dat moment in je proces bevindt. De markeringen zijn activators, lichtcodes en zijn bekrachtigd met intenties om jou te begeleiden op je spirituele pad en groei. Vaak vergezeld van een door mij uitgeschreven reading wat de symboliek van het ontwerp en de boodschap erachter vertaald. Wanneer de boodschap is gechanneld wordt dit door mij verder uitgewerkt tot een passend ontwerp speciaal voor jou. Indien gewenst worden hier nog voor jou belangrijke elementen aan toegevoegd.

De plaatsing van de markering is erg belangrijk en wordt door mij intuïtief gekozen op basis van je energiebanen, meridianen en wat de werking van de tattoo behoeft te zijn. Vaak is dit zelfs niet nodig want kiest de tattoo zelf zijn plek vanuit jouw hoger bewustzijn.  De plaatsing is zo belangrijk omdat dit invloed heeft op het integreren van de tattoo met jezelf en jouw helingsproces. Tattoos zijn helingsportalen en versnellen het genezen van het bewuste stuk en de energiebaan waarop deze geplaatst is binnen het lichaam. Het lichaam bevat heel veel informatie en de plaatsing van je soul tattoo heeft dus veel effect ook op metafysisch vlak. In onze sessie zal ik je verder uitleg geven en begeleiden in de werking hiervan. 

De Soul Tattoo Ceremonies vinden plaats in mijn studio aan huis of, als het weer het toe laat, heerlijk in het bos!

Een Soul Tattoo Ceremonie is te boeken vanaf begin zomer 2023. (Je kunt nu al reserveren)