Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Van 2015 tot medio 2023 maakte ik binnen mijn tattoostudio ‘Studio Tat’ vele mensen blij met een zichtbare herinnering voor de rest van hun leven. Door mijn persoonlijke reis die ik de afgelopen jaren heb doorgemaakt bracht het tatoeëren in de vorm waarin ik dit deed mij niet meer de nodige voldoening. Ik voelde de behoefte om mijn eigen ervaringen en interesses te integreren in het proces van het tatoeëren.

Soul Tattoos, oftewel intuïtieve tattoos, zijn ‘markeringen’ die gechanneld worden naar onze fysieke wereld vanuit een diepere intentie binnen een ceremonie. De tattoos zijn een heilig symbool wat staat voor een transformatie waar je in zit of het verlangen naar groei binnen jezelf. Het brengt je in balans met de ware essentie van je ziel en helpt je bij je persoonlijke groei. 

Jouw persoonlijke proces van groei is uniek! Dit maakt dat de ceremonie en de tattoo altijd weer anders zijn en ik mee beweeg, passend bij jouw eigen unieke wensen, en waar jij je op dat moment in je proces bevindt. De markeringen zijn activators en zijn bekrachtigd met intenties om jou te begeleiden op je spirituele pad en groei.


De plaatsing is heel belangrijk omdat dit invloed heeft op het integreren van de tattoo met jezelf en jouw helingsproces. Je energiebanen en meridianen staan immers in verbinding met al die processen in je lichaam. Vaak kiest de tattoo zelf al zijn plek vanuit jouw hoger bewustzijn. Tattoos zijn helingsportalen en versnellen het genezen van het bewuste stuk en de energiebaan waarop deze geplaatst is binnen het lichaam. Het lichaam bevat heel veel informatie en de plaatsing van je soul tattoo heeft dus veel effect ook op metafysisch vlak.

Een Soul tattoo is een mooie verankering van jouw persoonlijke groei en is een bijzondere afsluiting na je traject op weg naar een bewust gezond mens.

Jouw persoonlijke investering:
Een Soul tattoo sessie bestaat uit een ceremonie, het vormgeven van het ontwerp en het plaatsen van de tattoo of markering (grootte max. 10-15cm)* € 350,- en wordt alleen gedaan in combinatie met een persoonlijk traject.

* indien de tattoo groter is als 15cm word er een meerprijs gerekend voor de extra tijd van het plaatsen