Phone

https://t.me/the_barefoot_farmgirl

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma - Vr op afspraak

Wat kan de Schumann 3D Platte voor jou doen?
Gezond en vitaal blijven is door onze drukke en stressvolle omgeving best een opgave. Gelukkig is er de Schumann frequentie (7,83 Hertz); een wetenschappelijk onderbouwde frequentie waarvan gedacht wordt dat dit mogelijk de missing piece is, in zowel de medische als psychische gezondheidszorg.

De volgende klachten zijn o.a. te behandelen:
Rugklachten, hernia
Pijn in nek en schouders
Hoofdpijn
Artrose Artritus
Reuma
Slapeloosheid
Burn out klachten, nervositeit, stress

Burn out klachten, nervositeit, stress
Verhoogde spierspanning
Spijsverteringsmoeilijkheden, overgewicht
Osteoporose
Lymfoedeem
Lypodeem
ADHD/ADD

Wetenschappelijke onderbouwing

Professor Schumann ontdekte al in 1952 het elektromagnetische ritme van de aarde dat invloed heeft op elk levend leven. Al sinds 1954 tonen diverse wetenschappelijke studies aan dat de Schumann frequentie een sterk positieve invloed heeft op de algemene gezondheid. Schumann ontdekte dat deze elektromagnetische frequentie van de aarde letterlijk van levensbelang is voor zowel het planten,- als dieren,- en mensenrijk.

Gebruik door de gezondheidssector, bedrijven en particulieren

Inmiddels zet de gezondheidssector dit systeem breed in voor preventie, therapie, revalidatie en pijnbestrijding. Ook het bedrijfsleven zet het systeem succesvol in als ontspanningssessies voor hun medewerkers. De ontspanning zorgt voor een verhoogde concentratie en stressreductie waardoor het ziekteverzuim aanzienlijk teruggedrongen is. Daarnaast vind de platte ook steeds vaker zijn weg naar particulieren die begaan zijn met een alternatieve manier van gezond worden.

Door de unieke driedimensionale rechtsdraaiende beweging wordt het skelet opgericht, weer opnieuw geordend en komt onze ruggengraat weer in neutrale positie. Door de ruimte die ontstaat tussen de wervels, kunnen de tussenwervelschijven zich vol stoppen met lymfe vocht/zuurstof. Via de zenuwbanen wordt dit naar alle organen in ons lichaam getransporteerd.

De Schumann resonantie harmoniseert ons systeem en brengt ons fysiek en emotioneel terug naar de natuurlijke staat. Een staat van welzijn en heelheid. Spieren ontspannen, lymfestroom wordt geactiveerd, stofwisseling gestimuleerd, verklevingen en cellulitis worden tegen gegaan en alle organen raken beter doorbloedt.