Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Wat kan de Phanotron lamp voor jou doen?
De Rife Plasma lampen zijn ontworpen om specifieke frequenties te genereren en te verspreiden in de omgeving. Deze frequenties vernietigen of verzwakken pathogenen oftewel ziekteverwekkers. De lampen maken gebruik van geïoniseerd gas om een plasma-achtige staat te creëren, die vervolgens word beïnvloed door elektrische stromen om de gewenste frequenties te produceren.

Het herstellen van je gezondheid werkt van binnenuit. Hiervoor is het nodig innerlijk werk te doen en trauma ontstaan gedurende je leven tot op de diepste lagen aan te kijken. Echter kan hulp bij het aanpakken van je fysieke klacht (en zo je lichaam te ont-lasten) je geest wel de ruimte geven om met je innerlijk werk aan te slag te gaan. De Phanotron is dus een hulpmiddel bij de wil om te genezen.

Een stukje geschiedenis
Royal Raymond Rife werd geboren op 16 mei 1888 in Elkhorn, Nebraska, Verenigde Staten. Hij groeide op in een tijd waarin technologie en medische wetenschap snel evolueerden, en zijn nieuwsgierige aard leidde hem naar een leven van onderzoek en experimenten. Rife studeerde aan de Johns Hopkins Universiteit, waar hij zich specialiseerde in optica en elektronica.

Na zijn opleiding ging Rife werken als technicus en onderzoeker, en hij ontwikkelde al snel een reputatie als een briljante geest. Zijn passie voor de microscopie bracht hem naar het Scripps Institution of Oceanography in La Jolla, Californië, waar hij samenwerkte met bioloog Dr. Arthur Kendall. Het was hier dat Rife zijn reis naar revolutionaire ontdekkingen begon.

De bijzondere ontdekkingen van Royal Raymond Rife
Rife’s meest opmerkelijke ontdekking was zijn werk op het gebied van microscopie. Hij ontwikkelde een unieke microscoop, de zogenaamde “Rife-microscoop,” die in staat was om veel kleinere details te onthullen dan de conventionele microscopen van die tijd. Deze microscoop stelde Rife in staat om virussen en bacteriën in hun natuurlijke staat te bestuderen.

Een van de meest opmerkelijke prestaties van Rife was zijn vermogen om een revolutionaire techniek te ontwikkelen voor het vernietigen van micro-organismen met behulp van frequenties. Hij geloofde dat elke microbe een unieke resonantiefrequentie had en ontwikkelde een apparaat, bekend als de “Rife Frequency Generator,” om deze frequenties te identificeren en te beïnvloeden. Dit bracht hem tot de hypothese dat het mogelijk was om ziekten te genezen door de verzwakte micro-organismen te vernietigen met hun eigen resonantiefrequenties.

Rife’s experimenten met deze frequentiegeneratoren leidden tot opmerkelijke resultaten. Hij beweerde dat hij met succes kanker, tuberculose en andere ziekten had genezen bij laboratoriumdieren door gebruik te maken van deze technologie. Dit wekte natuurlijk enorme belangstelling en hoop op in de medische gemeenschap en bij patiënten over de hele wereld.

Het erfgoed van Royal Raymond Rife
Het leven en werk van Royal Raymond Rife zijn niet zonder controverse geweest. Ondanks zijn veelbelovende ontdekkingen en getuigenissen van succesvolle behandelingen, werd Rife geconfronteerd met scepticisme en tegenstand van de gevestigde medische gemeenschap. Hij werd beschuldigd van pseudowetenschap en zijn werk kreeg niet de erkenning die hij misschien verdiende.

Toch is de erfenis van Rife niet volledig vergeten. Zijn ideeën en ontdekkingen hebben geleid tot voortdurend onderzoek naar frequentietherapie en resonantiegeneeskunde. Hoewel er nog steeds debat is over de effectiviteit van zijn methoden, blijft zijn werk een inspiratiebron voor wetenschappers, onderzoekers en alternatieve geneeskundigen over de hele wereld.

Conclusie
Royal Raymond Rife was een briljante geest die de wereld van de wetenschap en technologie op zijn kop zette met zijn baanbrekende ontdekkingen. Zijn vermogen om micro-organismen te bestuderen en te beïnvloeden met behulp van frequenties was revolutionair, en zijn Rife Plasma lampen blijven een intrigerend stukje technologie in de wereld van alternatieve geneeskunde.

Hoewel Rife’s leven en werk niet zonder controverse zijn geweest, kan zijn verhaal ons herinneren aan de kracht van wetenschappelijke nieuwsgierigheid en de voortdurende zoektocht naar nieuwe manieren om ziekten te begrijpen en te behandelen. Het erfgoed van Royal Raymond Rife blijft voortleven, en zijn impact op de wereld van wetenschap en geneeskunde zal niet snel worden vergeten.

Bron: Meditech