Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

‘Persoonlijke verhalen’

‘contemplaties uit mijn leven’
het opschrijven van mijn verhaal geeft mij inzichten en daarmee ruimte voor groei. En misschien dat jij door het lezen ervan je gedragen mag gaan voelen…

Praat jij wel eens met je dier? En met praten bedoel ik dan écht contact maken, intunen op wat jouw hond, kat, cavia, vogeltje, konijn of paard je te vertellen heeft. Dus niet in commando’s als ‘zit, volg, lig en af’ maar met intentie vragen hoe hij of zij zich voelt. Wat zijn hun verdrietjes en geluksmomentjes? Voelen ze zich fijn of ervaren ze ergens fysiek ongemak? Want een dier heeft evengoed emoties en een beleving van ‘in de wereld zijn’ net als wij mensen. Weliswaar op een andere frequentie, dat wel.

Mijn hondje Flow kreeg nadat ze 1 jaar bij mij woonde haar eerste epilepsie aanval. De maanden erna volgde er nog meer… Ik voelde me radeloos als het gebeurde en wilde haar zo graag ondersteunen. ‘Kon ik maar in haar koppie kijken’ dacht ik dan, in de hoop een oplossing of oorzaak van waarom dit gebeurde te zullen vinden… Ik had niet veel vertrouwen in de reguliere medische zorg en kwam bij Eduard Deckers terecht. Hij had de weg bewandeld van regulier dierenarts naar een sjamanistische manier van benaderen. Iets wat mij enorm boeide en direct aansprak.

De eerste afspraak bij Eduard herinner ik me nog als de dag van gisteren. Het was anderhalf uur rijden naar Joppe en het weer was bar en boos. Precies die dag viel er heel veel sneeuw en zijn we 3 uur onderweg geweest om bij het prachtige pittoreske plekje van Eduard aan te komen. Gelukkig brandde binnen de houtkachel en had Eduard ruimte kunnen maken om ons alsnog 2 uur later als gepland te kunnen ontvangen. Het werd een magische belevenis! Na een korte kennismaking met Flow en mij ging Eduard in een trance onder begeleiding van zijn drum. Flow vond al snel haar plek naast zijn stoel en viel in een diepe slaap. Ook ik ging in een soort van trance met hen mee op reis. Af en toe begon Flow te piepen en na verloop van tijd veranderde het geluid van de drum. Het geluid werd steeds zachter en langzaam kwamen we weer terug op aarde. Flow begon weer rond te snuffelen en Eduard begon te vertellen.

Hij zag dat Flow niet helemaal in haar lichaam aanwezig was. In de eerste maanden van haar leven had ze zich heel erg onveilig en verlaten gevoeld (ze was als pup met 4 broertjes en zusjes in een plastic zak in een vuilnisemmer gedumpt) en kon op aarde daardoor niet veilig landen. Gedurende de sessie verzamelde allerlei zielen van andere honden zich in de ruimte om Flow te begeleiden veilig in haar lichaam te landen en haar liefde en vertrouwen te laten ervaren. Het was een machtig mooi schouwspel zei Eduard, hij had het nog nooit eerder zo gezien. Flow was rustig en stond duidelijk steviger op haar vier pootjes.

Het dier is maar voor een korte tijd in jouw leven
maar voor het dier ben jij zijn of haar hele leven!


Na deze sessie hebben we nog 2 sessies op afstand gedaan met Flow en heb ik persoonlijk ook nog een paar sessies met Eduard mogen ervaren. Het welzijn van een dier is immers een wisselwerking tussen de mens en het dier en zal er vaak ook bij de mens het een en ander aangekeken moeten worden…

Later kwamen Judith en Daphne nog op mijn pad waar we ook zulke bijzondere sessies hebben mogen ervaren. Meer hierover kun je onder andere hier lezen.

Met liefde deel ik met jou de websites van Eduard, Judith en Daphne want ik gun het ieder dier om gezien en begrepen te worden. En dat het dier en zijn maatje samen kunnen werken aan een liefdevolle gelijkwaardige relatie. Het dier is maar voor een korte tijd in jouw leven maar voor het dier ben jij zijn of haar hele leven! Maak er daarom het mooiste leven van!

Judith Groeneveld
Eduard Deckers
Daphne van Rooden

Aanbevolen