Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

De weg naar een bewust gezond mens is een juiste balans
Om uit te dragen wat ik predik om een bewust gezond mens te zijn is voor mij een juiste balans erg belangrijk. De dagen dat ik niet in mijn praktijk werk ben ik vaak in mijn atelier en werkplaats te vinden. Ik teken, schilder en maak allerlei mooie dingen van hout. Deze manier van werken zorgt voor mij voor een ideale balans. Het werken met mijn handen en hiermee mijn hoofd even uit te kunnen zetten geeft mij ruimte om in een hoger bewustzijn te komen, nog beter te leren voelen en simpelweg gewoon even te ‘zijn’. Ik ben kunstenaar, tattoo artist, schrijfster, coach, sparringpartner, lerares, vormgever en een bewust mens. Ik wil wegblijven van alle functieprofielen en vrij zijn in leven en werk. Ik wil leven vanuit een natuurlijke stroming en mijn volledige potentieel. Ik voel mij een levenskunstenaar! Wil je ook eens zien wat ik maak in mijn atelier en werkplaats? Kijk dan eens op EsthervandenHoek.nl

Leer jezelf helen
Binnen mijn praktijk laat ik je kennis maken met o.a. verschillende vormen van frequentietherapie en Levend licht en coach je daarnaast in een bewuste gezonde levensstijl. Ik houd mezelf al jaren gezond op deze manier en het prediken van mijn leefwijze maakte inmiddels veel mensen enthousiast over deze manier van gezond worden en blijven.

Hoe het is begonnen
Mijn interesse in helen door middel van frequenties begon in 2010 toen ik de ziekte van Lyme kreeg en voor lange tijd ziek was. Na het bericht van de huisarts dat er geen effectieve behandeling voor was ben ik zelf op onderzoek gegaan. Een behandelwijze met als eindresultaat ‘volledig herstel’ vond ik uiteindelijk in de technologie van Dr Rife. Mijn enthousiasme voor deze alternatieve manier van genezen was geboren! Sindsdien lees ik mezelf wijs in alles met betrekking tot deze manier van gezond worden en blijven.

In 2022 werd ik opnieuw voor langere tijd geveld, dit maal door een blessure. Mijn sleutelbeen raakte uit de kom en wederom ging ik op zoek naar antwoorden. Echter deze keer ook op mentaal emotioneel vlak. Want waarom wil deze blessure zich na 1,5 jaar nog steeds niet herstellen? Dat bracht mij o.a. bij de Germaanse Geneeskunde. Want een gezond lichaam is een samenwerking tussen lichaam en geest.

Een zachte manier van heling voor mensen met een verstandelijke beperking
Vanuit ervaring weet ik dat medische behandelingen, zowel fysiek als mentaal, erg veel stress kunnen veroorzaken bij mensen met een verstandelijke beperking. Mijn zusje met Down Syndroom is hierin voor mij (letterlijk en figuurlijk) een lijdend voorbeeld geweest. De behandelingen die ik toepas zijn bijzonder geschikt voor mensen met een verstandelijke beperking of Down Syndroom. Zowel de frequentiebehandelingen als de energetische stoelen zijn niet belastend en creëren geen stress bij de persoon die behandeld wordt. Met name de energetische stoelen kunnen bijzonder ondersteunend zijn bij het oplossen van mentale en emotionele stukken wat bij mensen met een verstandelijke beperking vaak een uitdaging kan zijn.

Gezonde gelukkige huisdieren
De frequentietherapie pas ik ook met succes toe op mijn honden. Mijn hondje Flow, een bruisende Portugese dame, had vaak last van epilepsie. Zij mag regelmatig met mij tussen de multiwave antennes wat haar heerlijk relaxed en ontspannen maakt. En Isa, een energieke dame uit Gran Canaria, komt heerlijk tot rust bij mij op schoot tussen de multiwave antennes of op de energetische stoelen. Mijn ervaring is dat dieren deze energie intuïtief aanvoelen en als heel prettig ervaren.

‘Ik wil mezelf vanuit bezieling in de wereld zetten, in alles wat ik doe.”


De Mysterieschool
Eind 2023 ben ik begonnen aan mijn opleiding binnen de Mysterieschool, de school voor astronomische geneeskunst, wetenschap, alchemie en diepgaande Spirituele Ontwikkeling van Monique Timmers. Binnen deze opleiding leerde ik werken met de Energetische stoelen en was hierover meteen enthousiast. Wat deze bijzondere stoelen in slechts een aantal sessies bewerkstelligen is gewoonweg magisch! En bovenal dat ze helen op een zachte liefdevolle manier. Met veel enthousiasme werk ik dan ook samen met de Urim en Bron code stoel. Want ja, het is écht een samenwerking met niet zomaar een stoel maar met een ware krachtplek van Levend Licht!

Soul tattoos
Van 2015 tot 2023 maakte ik binnen mijn eigen tattoostudio ‘Studio Tat’ vele mensen blij met een zichtbare herinnering voor de rest van hun leven. Door mijn persoonlijke reis die ik de afgelopen jaren heb doorgemaakt bracht het tatoeëren in de vorm waarin ik dit deed mij niet meer de nodige voldoening. Ik voelde de behoefte om mijn eigen ervaringen en interesses te integreren in het proces van het tatoeëren. Hieruit ontsproten de Soul tattoos, een bijzondere verankering van jouw persoonlijke groei, en die nu perfect aansluiten bij mijn manier van werken binnen The House of Frequencies!

Mijn enthousiasme groeit met de dag nu steeds meer mensen hun weg weten te vinden naar een bewuste gezondheid en ik mag delen wat mij al jaren zo blij maakt!

Ik hoop je snel te ont-moeten!