Over
Home » Over

Welkom in mijn huiskamer. 


Ik nodig je uit in mijn 'virtuele' huis en bruisend hart waar we kennis delen en kunnen ontmoeten. Een plek waar je je welkom en veilig mag voelen en waar tijd geen rolt speelt. Want tijd bestaat immers niet…

Van hart tot hart

Graag deel ik met jou hier o.a. hoe Dr Rife lang geleden al wist dat je lichaam eigenlijk de weg wel weet, de wijsheid van het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en hoe ik muziek maak samen met mijn planten. Kennis, mensen en middelen die mij in mijn persoonlijke leven heel veel brengen en ik daarom met liefde met jou wil delen en samen met jou wil verspreiden. Immers 'Meesters maken meesters'!

MPP_3846-684x1024-1

Heel jezelf

Ik laat mensen kennis maken met verschillende vormen van frequentietherapie. Ik houd mezelf al jaren gezond op deze manier en het prediken van mijn leefwijze maakte inmiddels veel mensen enthousiast over deze manier van genezen. Ik gebruik hiervoor o.a

Rife Resonator

In 2010 kreeg ik de ziekte van Lyme. Een behandelwijze met als eindresultaat 'volledig herstel' vond ik in de technologie van Dr Rife.

Meer info
Bodysonic

De BodySonic is een apparaat die de algemene gezondheidstoestand van de proefpersoon analyseert door hersengolven te decoderen.

Meer info
ITeraCare

Combineer Terahertz frequenties met warmte en je schept de meest ultieme conditie voor het ‘zelfhelend’ vermogen van je lichaam!

Meer info
Schumann Plaat

Professor Schumann ontdekte al in 1952 het elektromagnetische ritme van de aarde dat invloed heeft op elk levend leven. Al sinds 1954.....

Meer info

ubuntu

Ik leef onder meer vanuit de Ubuntu filosofie die zegt ‘Ik ben omdat wij zijn. Het geloof in een universeel gedeeld verbond dat de gehele mensheid verbindt.’ Ik hoop te inspireren door het leven te leven zoals het bedoeld is en het voor iedereen zou moeten zijn.

Ik ben vast begonnen met plaveien, voor mezelf en voor jou... En ik heb vertrouwen en vertrouw daarmee op jou en op hoe het leven loopt. In een wereld waarin de ‘gevonomie’ het gaat winnen van een monetaire economie en waarin elkaar helpen hopelijk weer de normaalste zaak van de wereld wordt.

Es

soul tattoos

Soul Tattoos - Alles van wat er mis gaat in je lichaam heeft een emotionele oorzaak. De ziekte zoals jij die ervaart is dan ook eigenlijk het herstel. (Hoe dat precies werkt kun je hier lezen) Op fysiek vlak kun je veel aanpakken met bovenstaande apparaten maar belangrijker is echter om te weten waar de echte oorzaak ligt om te voorkomen dat de klachten steeds blijven terug komen. Hiervoor is het nodig om naar binnen te gaan. Een Soul Tattoo sessie is een mooie aanvulling op dit proces.

Meer info
STUUR EEN BERICHTJE