Phone

https://t.me/the_barefoot_farmgirl

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma - Vr op afspraak

 

Leuk dat je er bent!
Ik nodig je uit in mijn huis en bruisend hart waar we kennis delen en kunnen ont-moeten. Een plek waar je je welkom en veilig mag voelen en waar tijd geen rolt speelt. Want tijd bestaat immers niet…

Van hart tot hart

Graag deel ik met jou hier o.a. hoe Dr Rife lang geleden al wist dat je lichaam eigenlijk de weg wel weet, de wijsheid van het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en hoe ik muziek maak samen met mijn planten. Kennis, mensen en middelen die mij in mijn persoonlijke leven heel veel brengen en ik daarom met liefde met jou wil delen en samen met jou wil verspreiden. Want een mooiere wereld maken we SAMEN!

Heel jezelf

Ik laat je kennis maken met o.a. verschillende vormen van frequentietherapie en het werken met energie. Ik houd mezelf al jaren gezond op deze manier en het prediken van mijn leefwijze maakte inmiddels veel mensen enthousiast over deze manier van genezen.

Het begon in 2010 toen ik de ziekte van Lyme kreeg en voor lange tijd ziek was. Na het bericht van de huisarts dat er geen behandeling voor was ben ik zelf op onderzoek gegaan. Een behandelwijze met als eindresultaat ‘volledig herstel’ vond ik uiteindelijk in de technologie van Dr Rife. Mijn enthousiasme voor deze alternatieve manier van genezen was geboren! Sindsdien lees ik mezelf wijs in alles met betrekking tot deze manier van gezond worden en blijven.

Afgelopen jaar werd ik opnieuw voor langere tijd geveld, dit maal door een blessure. Mijn sleutelbeen raakte uit de kom en wederom ging ik op zoek naar antwoorden. Echter deze keer ook op mentaal emotioneel vlak. Want waarom wil deze blessure zich na 1,5 jaar nog steeds niet herstellen? Dat bracht mij o.a. bij de ‘5 biologische wetten’. Want een gezond lichaam is een samenwerking tussen lichaam en geest.

Ubuntu

Ik leef onder meer vanuit de Ubuntu filosofie die zegt ‘Ik ben omdat wij zijn. Het geloof in een universeel gedeeld verbond dat de gehele mensheid verbindt.’ Ik hoop te inspireren door het leven te leven zoals het bedoeld is en het voor iedereen zou moeten zijn.

Ik ben vast begonnen met plaveien, voor mezelf en voor jou. En ik heb vertrouwen… en vertrouw daarmee op jou en op hoe het leven loopt. In een wereld waarin de ‘gevonomie’ het gaat winnen van een monetaire economie en waarin elkaar helpen hopelijk weer de normaalste zaak van de wereld wordt.

Ik hoop je binnenkort te ont-moeten!