Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Wat kan de MWO voor jou doen?
De Multi Wave Oscillator is een hele bijzondere ervaring. De antennes van de MWO sturen een breed scala van frequenties door je lichaam. Het zijn de frequenties waar je lichaam oorspronkelijk mee afgestemd was. Alle cellen die op de verkeerde frequentie zitten en die het dus niet meer redden, worden nu afgebroken en door het lichaam uitgescheiden. De MWO resoneert jouw lichaam terug naar de oorspronkelijke frequenties. Na een aantal behandelingen zul je je fitter en vitaler voelen!

Het herstellen van je gezondheid werkt van binnenuit. Hiervoor is het nodig innerlijk werk te doen en trauma ontstaan gedurende je leven tot op de diepste lagen aan te kijken. Echter kan hulp bij het aanpakken van je fysieke klacht (en zo je lichaam te ont-lasten) je geest wel de ruimte geven om met je innerlijk werk aan te slag te gaan. De MWO is dus een hulpmiddel bij de wil om te genezen.

De MWO is ondersteunend in te zetten bij:

– ADHD
– Angsten
– Acne
– Allergieën
– Artritis
– Artrose
– Astma
– Bewegingsproblemen
– Blessures
-Breuken
– Burnout
– Bronchitis
– Candida Albicans
– Chronische vermoeidheid
– Chronische verkoudheid
– Collitus Ulcerosa
– Darm en Spijsverteringsklachten
– Depressiviteit
– Diabetes
– Elektrostress
– Energie
– Emotionele problemen
– Eczeem
– Fibromyalgie
– Fistels
– Fobieën
– Immuniteits problemen
– Jicht
– Kaak-en tandvleesontstekingen

– Keel-, neus- en oorklachten
– Longemfyseem
– Leukemie
– Littekens
– Gordelroos
– Glaucoom
– Galstenen
– Harmoniseert
– Hartritme-stoornissen
– Hernia
– Hepatitis
– Herpesinfectie
– Huidproblemen
– Hoofdpijn
– Hoge bloeddruk
– Hooikoorts- Maagproblemen
– Chronisch Vermoeidheids-syndroom
– Kanker
– Menstruatie-klachten
– Migraine
– Multiple Sclerose
– MS
– Nagel schimmelinfectie
– Nekklachten
– Nierstenen
– Ontspanning
– Ontstekingen –
– Osteoporose

– Overgang
– Prostaat-klachten
– Pfeiffer
– Poliepen in neus en keel
– Reumatische aandoeningen
– Ringwormen
– Rugklachten
– nekklachten
– Schildklier
– Slapeloosheid
– Spierziekte
– Spierpijn
– Schimmel-infecties
– Staar
– Stress
– Vaatvernauwing
– Vaccinatieklachten
– Verstuikingen
-Voorhoofdholte ontsteking
– Whipplash
– Ziekte van Crohn
– Ziekte van Lyme
– Ziekte van Parkinson
– Zweren

Jouw persoonlijke investering:
Intakegesprek en de eerste sessie € 150,-
Trajecten: 3, 6 of 9 sessies van 1 tot 1,5 uur à € 50,- per 30 minuten.
(Eventueel in combinatie met de Phanotronlamp)


Een stukje geschiedenis
Het gebruik van hoge frequenties/voltages tegen een lage stroomsterkte (in ampères) bij levende organismen als planten, mensen en dieren is al bijna 100 jaar het onderwerp van medische interesse. De techniek werd rond 1890 uitgevonden door dr. Nikola Tesla, een geniale wetenschapper, die ook de wisselstroom heeft ontdekt. Dankzij hem kunnen we gebruik maken van elektriciteit in huis, straatverlichting, etc. Sindsdien is er veel apparatuur, die van deze techniek gebruik maakt, op de markt gebracht.

Het originele apparaat, de basis voor de MWO therapie, kwam van de Franse wetenschapper George Lakhovsky, die rond 1920 in Parijs werkte. Hij ontwikkelde de visie dat de genen en chromosomen in alle levende cellen constant in beweging zijn. Verder redeneerde hij dat ze als kleine radio zenders en ontvangers functioneren. Bovendien zouden ze een resonerende frequentie hebben die toe te schrijven is aan hun omvang, vorm en capaciteit.

Wanneer cellen blootgesteld worden aan een breed gamma van elektro magnetische golven uit het onderste gedeelte van het elektromagnetisch spectrum, absorberen ze energie die bij hun resonantie frequentie past tijdens blootstelling aan die energie, mits de sterkte van de magnetische golven niet te sterk of te zwak is.

Lakhovsky heeft veel onderzoek gedaan naar de impact van deze theorie. De gevestigde orde was echter niet gecharmeerd van het feit dat hij een succesvolle methode had ontwikeld.

Experimenten met zeer hoge voltages hebben, bij deskundig gebruik, aangetoond dat lichamelijke pijnen zeer snel en effectief behandeld kunnen worden. Eveneens bleek dat infecties en wonden bijzonder snel helen. Deze hoge frequenties en voltages kunnen niet rechtstreeks op het lichaam worden toegepast. De energie wordt door een gasgevulde lamp (argon of neon) heen geleid of via een antenne systeem.

Na een periode van ongeveer vijftien à twintig minuten nemen de cellen geen energie meer op. Als de blootstelling aan magnetische golven langer duurt, wordt de energie afgestoten door de cellen en niet meer gebruikt. De energie van dit apparaat kan een levende cel dus niet beschadigen of vernietigen.

De Multiwave Oscillator van Lakhovsky werd in de jaren twintig en dertig met veel succes gebruikt in Europa, vooral in Engeland, Duitsland, Frankrijk en Italië. De apparatuur was groot, zwaar en kostbaar (relatief gezien). Het werd daarom alleen maar gebruikt in ziekenhuizen.

De ‘Multiwave Oscillator therapie’ is gedurende vele jaren steeds verder ontwikkeld door middel van herhaalde experimenten, verbeteringen en het optimaliseren van de apparatuur. Vooral door de reacties, adviezen en ervaringen (en ook onderzoek) van mensen die de apparatuur gebruiken is het huidige apparaat tot stand gekomen.

Ervaringen van mensen met de Multiwave Oscillator

Inzetbaarheid
De elektrische en chemische aspecten van het menselijk lichaam, en de samenhang tussen deze elementen, worden de laatste jaren steeds meer onderkend. Er is groeiende aandacht voor deze onderwerpen. Het fenomeen elektrostress en polarisatie wordt ook een stuk duidelijker en is bespreekbaar. Concluderend, uit de ervaringen in de praktijk, heeft meer dan 80% van alle kwalen als oorzaak geestelijke en lichamelijke overbelasting door elektrostress. We weten inmiddels dat een negatieve elektrische lading de celmembranen depolariseert.

Elektriciteit kan, net als chemicaliën, op zeer veel verschillende manieren gebruikt worden voor medische doeleinden. Sommige chemicaliën zijn gevaarlijk en schadelijk, andere zijn nuttig door hun genezende werking. 

Uit een op dit moment lopend onderzoek blijkt dat het immuunsysteem wordt geactiveerd door dagelijks 15 minuten gebruik te maken van de MWO. We weten dat onbalans in het immuunsysteem de bron is van vele ziekten. Ook lijkt nu te zijn aangetoond dat de MWO het ontgiftingsproces activeert. De eerste conclusies uit het onderzoek dat nu loopt wijzen uit dat dagelijks 15 minuten MWO gebruik zorgt voor een ontgifting tot wel 300% van de ontgifting die ons lichaam gedurende de nacht verzorgt.

Bron: Meditech