Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Ons menselijke zijn is een eenheid gevormd door het fysieke, het emotionele, het mentale, het energetische en het spirituele lichaam. Vaak wordt bij klachten slechts één van deze aspecten belicht terwijl de oorzaak ligt in een disbalans tussen de verschillende lichamen. Vanuit een holistisch perspectief onderzoeken we samen waar je klacht uit ontstaan kan zijn. In een kennismakingsgesprek verkennen we jouw algehele staat van zijn om te kijken op welke punten je leven meer in balans gebracht zou mogen worden. Bij de benadering van lichamelijke ongemakken (of ziektes) geloof ik in de wetenschap van de Germaanse Geneeskunde en kan je hiermee inzicht geven waar je fysieke ongemak op emotioneel of mentaal vlak ontstaan zou kunnen zijn.

Het herstellen van je balans is dus altijd een samengaan van zowel het fysieke, het emotionele, het mentale, het energetische en het spirituele lichaam. Alle kanten worden in mijn behandelingen daar waar mogelijk belicht en waarop vervolgens de manier van behandelen wordt vorm gegeven. Ik hanteer hierin geen gestandaardiseerde manier van aanpakken, immers iedere klacht en ieder mens is uniek. Bij de behandelingen coach ik je in je bewuste zijn en maak ik gebruik van frequenties en Levend licht. De energetische stoelen helpen om zowel het fysieke als het emotionele, mentale, energetische en het spirituele lichaam weer te herstellen. De frequentie behandelingen (de Multiwave oscilator, Phanotron, en Rife therapie) gebruik ik voornamelijk om fysiek met jou aan het werk te gaan. Ik werk in trajecten van 3, 6 of 9 sessies of meer indien nodig.

Deze combinaties zorgen ervoor dat jij weer een gezonde EENHEID wordt. Daarnaast geeft het jou duidelijkheid in waar je klachten vandaan zijn gekomen en geeft het je inzicht en vertrouwen in jouw zelfherstellend vermogen. Je leert verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gezondheid! Het is daarnaast ook mogelijk om in een groep deel te nemen. De dynamiek van een groep is extra ondersteunend in je proces en het creëert verbondenheid. Daarnaast is de gedragenheid die je in een groep ervaart enorm waardevol.

De praktijkruimte
Als je bij mij binnen komt zul je merken dat de sfeer heel zuiver, rustig en sereen is. En dat terwijl ik midden in een druk stadscentrum woon en werk. Door de aanwezigheid van o.a. vele helende kristallen en de Eco codes wordt alles in en rondom mijn huis en praktijk prachtig in balans gebracht. De energetische stoelen en de multiwave creëren daarnaast ook hun eigen krachtige energieveld. En je drinkt bij mij puur, zuiver en levend water gefilterd door een Aquapeak systeem.