Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Wat is MMS / CDS / Chloordioxide en hoe maak je het?
ClO2 is een chemische stof die bestaat uit één atoom Chloor (Cl) en twee atomen zuurstof (O). Samen vormen deze atomen het molecuul ClO2. ClO2 is een chemicalie die niet zo heel stabiel is. Als je het te lang bewaart, gaat het reacties aan die schadelijke bijproducten opleveren. Als je zelf chloordioxide thuis gaat maken, verkrijg je nooit de perfecte kwaliteit die intraveneus kan worden gebruikt. Je kunt wel makkelijk een heel goede kwaliteit bereiken.

Chloordioxide als medicijn
Dan praat je over het drinken van een verdunning van CLO2 in water in een hoge concentratie. Voorstanders van Chloordioxide hebben een pakket producten waarmee je chloordioxide kunt bereiden op de markt gebracht onder de naam MMS (Miracle Mineral Solution). MMS is een bereidingswijze van chloordioxide. Na MMS is de bereidingswijze CDS, de modernere opvolger van MMS, op de markt verschenen.

Kijk de video onderaan deze pagina over de helende werking van CDS en MMS en wat voor jou kan doen. Het kan de meest uiteenlopende ongemakken bestreiden, en ja zelfs k*nker…
Meer informatie vind je ook op https://www.clo2.nl

Hier kun je de gratis ebooks downloaden hoe je het zelf kunt maken:
Boek 1
Boek 2

Dit artikel is slechts ter inspiratie. Heeft het je aandacht getrokken? Doe dan zelf ook onderzoek! Wil je een bericht ontvangen wanneer ik weer een interessant artikel heb geschreven? Volg mij dan op Instagram of Telegram.

Aanbevolen