Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Als je bij mij bent zul je overal prachtige kristallen zien liggen. Buiten dat ik ze prachtig vind werk ik ook graag met deze schatten van moeder aarde. Kristallen komen rechtstreeks uit het middelpunt van de aarde, waar ze ontstaan onder extreme hitte en druk. Tijdens dit proces absorberen ze de energie van alles wat hen omringt. In de meeste gevallen zijn dat de vier elementen: lucht, water, vuur en aarde. Afhankelijk van hoe en waar ze worden gecreëerd, stralen kristallen een bepaalde energie uit. Omdat alles in het leven uit vibraties bestaat, kunnen kristallen energie absorberen, doorgeven of transformeren.

Je kunt kristallen beschouwen als je energetische vrienden. Ze kunnen je helpen je dagelijks leven te verbeteren en balans te vinden. Rozenkwarts staat voor emotionele heling, vertrouwen, liefde en zelfliefde. Amethist beschermt je tegen negatieve energie door je energie weer in evenwicht te brengen. Bovendien geeft hij je intuïtie een boost. Zuivere kwarts de meester genezer onder de kristallen. Hij zou gezondheid en balans brengen en positieve energie versterken. Laat de kristallen jou kiezen en ga voor diegene(n) waartoe je je toe aangetrokken voelt.

Ik koop mijn kristallen bij Atelier Aardeschatten in Heusden. De stenen zijn van hoge kwaliteit en eerlijk gedolven. De eigenaresse Hanneke heeft ontzettend veel kennis van de kristallen en geeft je als je wilt een persoonlijk consult wat je vaak ontzettend mooie inzichten geeft. Je steen heeft jou immers niet voor niks gekozen!

De facebook pagina van Atelier Aardeschatten te Heusden

Dit artikel is slecht ter inspiratie. Heeft het je aandacht getrokken? Doe dan zelf ook onderzoek! Wil je een bericht ontvangen wanneer ik weer een interessant artikel heb geschreven? Volg mij dan op Instagram of Telegram.

Aanbevolen