Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Ik ben ontzettend geboeid door de theorie van de 5 Biologische Natuurwetten en Germaanse geneeskunde. Zij gaan er van uit dat elke ziekte het resultaat is van een gebeurtenis die jou emotioneel raakt, bijvoorbeeld een onverwacht ontslag, een opmerking die je als zeer kwetsend hebt ervaren, een sterfgeval van een dierbare.

Bij zo’n gebeurtenis krijgt men allereerst te maken met een stressfase. Hierin heeft men in het algemeen veel energie: het probleem moet worden opgelost en het lichaam springt je daarbij te hulp. Dat ons lichaam daartoe maatregelen neemt, zijn we ons meestal niet bewust, we gaan door met doen wat er moet gebeuren en kunnen vaak aan niets anders denken. We kunnen er ’s nachts niet van slapen, we staan ermee op en gaan ermee naar bed. Pas als het is opgelost, kunnen we ons weer ontspannen en dan worden we ziek: nu worden de maatregelen, die het lichaam heeft genomen in de stressfase om ons te helpen het probleem zo snel mogelijk op te lossen, weer ongedaan gemaakt. In de volksmond zeggen we dan: de stress komt eruit. Dat is precies wat er gebeurt: de stress moet het lichaam nog uit en daardoor worden we ziek. Het is de ont-lading, de ont-spanning.

Er zijn een aantal mensen die hier heel boeiend over kunnen vertellen. Lees je zelf wijs!
Mies Kloos
https://www.levensbewustzijn.nl/
https://hoedegeesthetlichaamaanstuurt.nl/

Daniel der Weduwen
https://danielderweduwen.be/

Arjen Lievers
https://arjenlievers.nl/

Dit artikel is slechts ter inspiratie. Heeft het je aandacht getrokken? Doe dan zelf ook onderzoek! Wil je een bericht ontvangen wanneer ik weer een interessant artikel heb geschreven? Volg mij dan op Instagram of Telegram.

Aanbevolen