Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Meditatie is een middel wat je kan helpen je leven compleet te transformeren en je leven terug in het NU te brengen. Hierdoor ben je in staat dingen los te laten die je niet langer dienen. Ook helpt het je op een diep niveau te begrijpen waarom je hier bent. Je gaat beseffen dat we allemaal ons eigen unieke pad bewandelen en dat alles en iedereen energetisch met elkaar verbonden is. Wij zijn spirituele wezens die tijdelijke menselijke ervaringen hebben. We kwamen hier om ons te herinneren wie we werkelijk zijn. Niemand is daarin speciaal, en oordelen over anderen heeft geen zin omdat het enkel barrières schept in je leven.

Manifestatie is de kunst om je atomen werkelijkheid te laten worden. Dit is een diepgaand proces dat geworteld zit in de principes van de epi genetica van de neurowetenschappen, gecombineerd met het ongelofelijke potentieel van je eigen bewustzijn. Emotie is de taal van ons lichaam. Dit is een krachtige vorm van trilling energie die communiceert met elke cel en elk orgaan. Deze brengt een cascade aan chemische reacties teweeg in ons lichaam. Wanneer negatieve emoties de standaardtoestand is geworden waar ons lichaam aan gewend is geraakt dan is er een vorm van verslaving ontstaan aan de chemische reacties die gepaard gaan met vertrouwde emoties. Wanneer je je gedurende langere tijd gestrest of angstig voelt, of vastzit in negatieve emoties, dan raakt je lichaam gewend aan die gevoelens en begint ernaar te verlangen. Dit emotionele circuit creëert een lus die je in een staat van emotionele stagnatie houdt. Je gaat onbewust op zoek naar situaties die deze triggeren. Om je daaruit te bevrijden en iets nieuws te kunnen manifesteren is het nodig deze emotionele circuits door middel van oefeningen zoals meditaties, en het stellen van bewuste intenties opnieuw te bedraden. Je dient bewuste intenties op te stellen om gevoelens van vertrouwen en zelfbewustzijn te cultiveren. Dit gaat je helpen verhoogde emotionele toestanden zoals vreugde, dankbaarheid en enthousiasme te ervaren. Je verschuift daarmee van slachtoffer naar schepper. Wanneer je emoties met een lage vibratie verschuiven naar hogere emoties dan is dat een duidelijk teken dat je overgaat naar een staat waarin jij de schepper wordt van je realiteit. Je bent niet langer overgeleverd aan de genade van jezelf in de externe wereld. Jij neemt de leiding over je interne wereld. Je krijgt hierdoor controle over je reacties op uitdagende situaties waardoor je een gevoel van empowerment gaat ervaren. Wanneer je deze emoties consequent ervaart creëren ze een rimpeleffect door je hele lichaam. Je hart coherentie zal duidelijker worden omdat deze een coherent elektromagnetisch veld uitstraalt. Dat veld is niet beperkt tot je fysieke lichaam, het beïnvloedt de wereld om je heen en zal automatisch leiden tot een meer harmonieuze leef- en werkomgeving.

Dit zal synchroniciteiten en toevalligheden tot gevolg hebben die reeds aanwezig waren in het kwantumveld. Stel je het universum voor als een enorm, onderling verbonden web van energie en informatie. Elke gedachte, emotie en intentie die je uitstraalt zendt rimpelingen door het web. Het verkeert in een constante staat van reactie op de frequenties die je uitzendt. Wanneer je bewustzijn op één lijn komt met je verlangens dan reageert het universum door gebeurtenissen te orkestreren die perfect getimed lijken. Deze synchroniciteiten zijn als broodkruimels die je naar je manifestatie leiden. Ze begeleiden je langs een pad dat aansluit op je intenties. Door de synchroniciteiten zul je merken dat je met een groter gevoel van doel en richting door het leven navigeert. Deuren die tot nu gesloten waren openen, en willekeurige ontmoetingen zullen plaatsvinden waar zich kansen zullen voordoen. Obstakels zijn niet langer wegversperringen maar worden groeimogelijkheden. Je trekt gelijkgestemden aan die je visie delen. Visualiseer je doel maar zorg dat je flexibel bent omdat het universum een uitkomst zal creëren die wel eens nog beter zou kunnen zijn als dat jezelf had kunnen bedenken. Wanneer je dit teveel gaat invullen kan dat stress en frustratie opleveren die gemiste kansen tot gevolg kunnen hebben. Dus laat de reis ernaar toe volledig los. Hierdoor zul je een verschuiving opmerken naar een meer afstandelijke vertrouwende gemoedstoestand en zul je merken dat wanneer jij je overgeeft aan de stroom van het leven, je gaat begrijpen dat het universum weet wat de beste manier is om jouw verlangens te verwezenlijken. Deze onthechting geeft ruimte aan de magie om zich te kunnen ontvouwen. Het gaat er dus niet om je dromen op te geven maar om ‘het loslaten van de behoefte’ om ze op een specifieke manier te willen manifesteren. Je zult ontdekken dat je dromen zich op onverwachte manieren zullen gaan manifesteren. Maar weet dat het kunnen zien niet geloven is; geloven is het kunnen zien. Er zijn veel dingen die voor je liggen, maar als je ervoor kiest er niet in te geloven, dan bestaan ze niet voor jou. Alle levende wezens hebben een geweten, een stem, dat in hen zit dat tot hen spreekt, maar sommigen kiezen er gewoon voor om het te negeren. De verandering moet bij onszelf beginnen. Als je bewustzijn eenmaal is ontwaakt, zal het anderen aanmoedigen om die verandering ook door te voeren. Stel je een wereld voor zonder ego, hebzucht en egoïsme!

En één van de krachtigste hulpmiddelen die je tot je beschikking hebt om dit proces te versnellen is meditatie. Dit helpt je toegang krijgen tot je onderbewustzijn wat de toegangspoort is om los te komen van je oude zelf en in de nieuwe ideale versie van jezelf te stappen. Meditatie stelt je in staat om je gedachten, emoties en gedrag beter te observeren. Het creëert een kloof tussen stimulus en reactie, waardoor je bewust kunt kiezen hoe je wilt reageren op de wereld om je heen. Je wordt je bewust van je denkpatronen en emotionele triggers. Dit zal je in staat stellen om bewuste keuzes te maken in je reacties op uitdagende situaties. Wanneer je consequent mediteert, maak je gebruik van het kwantumveld en zend je coherente signalen uit naar het universum. Je meditatieve staat wordt een plek waar je je gewenste realiteit kunt voorstellen. Voel de bijbehorende emoties die deze verlangens bij je oproepen alsof ze al echt zijn. Denk hierbij aan vreugde, Liefde en vervulling die je ervaart. Dit zal namelijk de verbinding met je gewenste realiteit versterken. Manifestatie gaat niet alleen over iets willen. Het is iemand worden. Het gaat over het afstemmen van je gedachten, emoties en energie op je verlangens.

De wetenschap die verhoogde emotionele toestanden, synchroniciteiten en toevalligheden, en de ontbinding van gehechtheid aan uitkomsten onderzocht, ontdekte dat het niet alleen externe gebeurtenissen zijn maar diepgaande verschuivingen binnen je bewustzijn. Manifestatie daagt de status quo van je eigen leven uit. Het gaat over uit je comfortzone durven stappen en oude overtuigingen, gewoonten en angsten onder ogen zien die je hebben tegengehouden. Dit proces kan intens zijn maar onthoud dat ongemak een signaal is dat je oude zelf aan het oplossen is, en ruimte maakt voor de nieuwe jij. Tijdens meditatie visualiseer je jezelf te bevrijden van beperkende overtuigingen en patronen. Je bent je hersenen opnieuw aan het bedraden om je nieuwe realiteit te ondersteunen. Ware transformatie vereist bereidheid om het bekende los te laten en het onbekende te omarmen. Het gaat erom de persoon te worden die op natuurlijke wijze aansluit bij de gewenste realiteit. Omarm die tekenen en signalen als indicaties dat je innerlijke wereld aan het transformeren is. Vertrouw het proces en ga gedurende 21 tot 30 dagen door met je meditaties, zelfregulering en bewuste creatie en kijk hoe je manifestaties zich op verrassende en mooie manieren ontvouwen. In die periode worden de meeste cellen in je lichaam vernieuwd en door de meditatie overschrijf je de automatische programmering van je oude zelf met je nieuwe versie. Wanneer je actief manifesteert, verander je niet alleen de wereld om je heen. Je verandert jezelf, je verschuift je gedachten, emoties en energie om af te stemmen op de realiteit die je wenst te creëren. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Bron: Harriet Algra

Dit artikel is slechts ter inspiratie. Heeft het je aandacht getrokken? Doe dan zelf ook onderzoek! Wil je een bericht ontvangen wanneer ik weer een interessant artikel heb geschreven? Volg mij dan op Instagram of Telegram.

Aanbevolen