Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Wil je oude codes verbreken, je systeem opschonen van oude herinneringen, je innerlijke moedertaal weer herstellen en de communicatie tussen je cellen en bewustzijn verbeteren?

De Lichtmatrix van de energetische stoelen zijn ontvangers en dragers van kennis van hogere intelligentievelden. Je chakra’s worden gezuiverd en ontdaan van hele oude patronen die je belemmeren. Ook worden ze verhoogd in trilling. Je chakra’s worden klaar gemaakt voor het ontvangen van nieuwe kennis en ook de intuïtie wordt hierdoor geactiveerd.

Wat zijn Chakra’s
Chakra’s, een fundamenteel begrip in oude oosterse tradities, verwijzen naar de energiecentra in ons lichaam. Het woord ‘chakra’ is Sanskriet voor ‘wiel’ of ‘draaikolk’, wat wijst op de constante stroom en beweging van energie. Deze energiecentra zijn geen fysieke structuren, maar subtiele punten waar levensenergie, bekend als prana, samenkomt, transformeert en verspreidt door het lichaam. Elk chakra correspondeert met specifieke lichaamsdelen, organen en emotionele staten en is daarmee essentieel voor onze algehele gezondheid en welzijn. In een gezond systeem stroomt deze energie vrij en soepel door de chakra’s, wat bijdraagt aan een gevoel van evenwicht, innerlijke harmonie en verbondenheid met onszelf en de wereld om ons heen.

Wanneer chakra’s echter uit balans of geblokkeerd zijn, kan dit leiden tot fysieke, emotionele en spirituele disbalans. Een geblokkeerd chakra kan zich manifesteren in de vorm van stress klachten, emotionele problemen, fysieke kwalen of een algemeen gevoel van malaise. Daarom is het begrijpen en in balans brengen een cruciaal aspect in diverse spirituele en genezende praktijken. Het is een proces van innerlijke afstemming en heling, waarbij we streven naar het herstellen van harmonie en welbevinden in ons leven. Door ons te verdiepen in de eigenschappen en functies van elk chakra, kunnen we beginnen aan een reis van zelfontdekking, genezing en persoonlijke groei, die ons leidt naar een meer evenwichtig en vervuld bestaan.

Het chakra programma
Het chakra programma op de energetische stoelen maakt de chakra’s en je totale systeem klaar voor het resoneren en ontvangen van hogere trillingen (vooral zonne-energie, we gaan nu de Zonnecultus in) en de wijsheden en kennis vanuit de Galactische gebieden. Daarnaast word je weer verbonden met de 9 dimensies, zodat je je gaat herinneren wie je werkelijk bent. Je Geest mag nog meer ‘geopend en getraind’ worden om nieuwe ideeën toe te laten en de opvoeding van de ziel te laten plaatsvinden. Het is uiteindelijk de bedoeling om elke chakra totaal zuiver te krijgen, waardoor je een betere bemiddelaar wordt tussen de kosmische en aardse werkelijkheden.

Het Chakra programma bestaat uit 2 sessies die één tot anderhalf uur duren, afhankelijk van wat zich aandient gedurende de sessies. De kosten voor deze investering in jezelf zijn € 100,- per 60 minuten.

Het Chakra programma kun je individueel doen of in een groep.

Meer lezen over Chakra’s? Lees hier verder