Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Veel mensen lopen rond met allerlei vage klachten. Na vele bezoeken aan huisarts en ziekenhuis is de werkelijke klacht van de oorzaak vaak nog steeds niet duidelijk en word je afgescheept met een dosis medicijnen die slechts de symptomen bestrijd maar geen weerstand bied regen de werkelijke oorzaak.

Na een onderzoekend intake gesprek waar we verschillende facetten van het fysieke, het emotionele, het mentale, het energetische en het spirituele lichaam bespreken, ga ik je lichaam scannen met de 1-minuut scan. Met deze uitslag wordt duidelijk waar je fysieke lichaam uit balans is. Een aantal sessies met de multiwave oscillator brengen je lichaam daarna weer terug naar de originele frequenties oftewel de fabrieksinstellingen. Aanvullend met de Phanotron lamp worden ook alle pathogenen gedood. Na een aantal sessies is de klacht vaak volledig verdwenen. Met de 1-minuut scan kan ik deze verbetering ook inzichtelijk maken.

Aanvullend kijken we samen hoeven we je leven meer in balans kunnen brengen en welke emotionele stukken aandacht verdienen om je klacht voorgoed te laten verdwijnen.