Phone

Mailen is makkelijker als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma - Wo - Vr op afspraak

Iedere ziekte, geen enkele uitgesloten, ontstaat door onverwerkte emoties. Deze schakelen het afweersysteem en de herstellende vermogens van het lichaam uit waar Big Farma handig op inspeelt. Dat vele behandelingen niet of nauwelijks werken, wordt veroorzaakt door het feit dat men zich richt op de klacht. Want waar de meeste mensen zich niet van bewust zijn, is dat alles wat je aandacht geeft groeit. Je versterkt daarmee dus eigenlijk de klachten waar je juist vanaf wenst te komen.

Ieder van ons beschikt over een enorme scheppingskracht. Alles waar we in geloven scheppen we. Maar omdat de meesten zich daar niet bewust van zijn, kon dit door de machthebbers tegen ons ingezet worden door ons dingen te laten geloven, die we vervolgens zelf creƫerden.

Iets anders waar we ons van bewust dienen te worden is dat alles wat zich buiten ons afspeelt, zich in werkelijkheid afspeelt in ons brein. Het zijn energie of frequentiegolven die wel of niet samenvloeien met je eigen energieveld. Vloeien ze niet samen dan veroorzaken ze stress, trauma en/of angst. Deze activeren de stresshormonen in je lichaam die vervolgens het afweersysteem uitschakelen waardoor ziekten hun intrede kunnen doen.

Wil je hier meer over weten?
Zoek dan eens op ‘De Germaanse Geneeskunde’ of ‘De 5 biologische natuurwetten’. De boeken van Christiane Beerlandt zijn ook erg interessant.