Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

De MaGrav unit is een magische unit, die een brug vormt tussen onze intentie en de fysieke wereld. De MaGrav bestaat uit een stapel van 3 nanocoated spoelen die het gehele spectrum aan energie aantrekken. Hiermee is dus alles mogelijk. Want wat de MaGrav uitzend wordt bepaald door jouw intentie en wat jij nodig hebt.

Het universum bestaat uit plasma velden die of magnetisch of gravitationeel zijn.  Deze zoeken altijd naar een balans en pakken wat ze nodig hebben en laten los wat ze niet nodig hebben. Deze plasmavelden trekt de MaGrav aan.  Bedenk dat elk atoom een bewustzijn heeft en verbonden is met het oneindige veld van alle mogelijkheden, waaruit alles kan bestaan en worden.

De genanocoate MaGrav spoelen zijn een mega ontvanger en geleider die in staat is om allerlei energieën op te pakken en te transmuteren in een nieuw veld met specifieke MaGrav aantrekking en afstotings velden. Onze gerichte intentie energie velden in combinatie met onze verbeeldings kracht, laat ons zien, middels de MaGrav, dat we een oneindig veld kunnen aanboren, qua energie opwekking of het bewust worden van de onzichtbare energetische velden en hiermee werken.

Koperdraden zijn gebruikt om electriciteit over te brengen via elektronen trillingen. Dit is het verouderde paradigma dat steunt op een heel klein spectrum van wat er in de natuur bestaat. Met magnetische en gravitationele ( MaGravs) technologie  wordt kracht vrijgegeven en overgedragen via de nanocoating van koper. De nanolagen absorberen omgevingsplasma- energie en geven bruikbaar plasma vrij, dat veel krachtiger is dan de elektronentrilling die we door koperdraad heen proberen te duwen door de weerstand van koperdraad. 

Alles wat je in de wereld ziet, en alles wat ongezien is, wordt gevormd, gemanifesteerd en ontstaat door de interactie van magnetische en zwaartekrachtvelden. Energie is overal om ons heen in onze omgeving en zit in ons. Bij het creëren van energie zijn verschillende voorwaarden en factoren betrokken. De huidige methode van energieproductie en -gebruik is niet efficiënt; het is verkwistend en schadelijk voor onze planeet en haar soort. Een van de grootste uitdagingen voor de mensheid is om manieren te vinden om beschikbare, overvloedige energie die overal om ons heen is te benutten en te gebruiken zonder schade aan soorten en onze planeet te veroorzaken. Plasma-technologie is de oplossing. Het zal de mensheid begeleiden om de natuurlijke orde van universele energie-uitwisseling opnieuw te ontdekken die leidt tot vooruitgang en implementatie van universele kennis over goed, duurzaam, niet-beschadigend energiebeheer.

De oprichting van Magravs Power Units helpt de mensheid een zeer grote eerste stap te zetten in het begrijpen van plasma in energietoepassing. De zwaartekracht-magnetische plasmavelden zoeken altijd naar balans, gezien elke aandoening.Plasma stroomt van hogere zwaartekracht magnetische veldsterkte naar lagere zwaartekracht magnetische veldsterkte. We begrijpen dat conventionele elektriciteit in een stroom van de bron stroomt, bijvoorbeeld een generator, naar de lading, bijvoorbeeld machines, apparaten, lichten, enz. En dan terug naar de bron. Om plasma-energie te gebruiken, moeten we een vergelijkbare en constante “stroom” -conditie creëren.

Bron:
Lumioncreations
Keshe foundation

Dit artikel is slechts ter inspiratie. Heeft het je aandacht getrokken? Doe dan zelf ook onderzoek! Wil je een bericht ontvangen wanneer ik weer een interessant artikel heb geschreven? Volg mij dan op Instagram of Telegram.

Aanbevolen