Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Eco-Codes zijn lichtkegels voorzien van bepaalde kristallen die o.a. geladen zijn met Getal-Licht-Symbool-Codes en bepaalde basisstructuren en geometrieën waarop alle natuurlijke fenomenen van deze wereld gebaseerd zijn. Er zijn 5 verschillende Codes met ieder een andere uitwerking: de Uni-Code, de Aqua-Code, de Elektro- Code, de Terra-Code en de Gematria-Code.

Wat zijn Eco-Codes?
De afgelopen jaren zijn er meerdere Eco-Codes ontwikkeld met de volgende aanleiding. De wereld  bestaat nu uit een overvloed aan nerveuze energie en ontspoorde frequenties/lijnen die gekalmeerd dienen te worden en dit doen de Eco-codes. Zij herstellen de balans, het evenwicht en de geometrische patronen die reageren op al die miljoenen gedachten en gevoelens die de mensheid constant uitzend. Er zijn zoveel blauwdrukken die elkaar overlappen, dit geeft een grote mate van chaos. Uitgezonden frequenties die het 4D veld vullen. De mensheid zelf is nog niet in staat om dit te hanteren vanuit hun eigen Energieveld. Ook wij niet. Willen we op dit level werken, en dit dient een bewuste keuze te zijn, dan dienen we volledig in te voelen wat de rol is van deze kosmische cadeaus en handreikingen.

De Eco-Codes herstellen de levengevende kracht in de natuur, het water, gebouwen en onze leefomgeving. Deze ecologische krachten zijn zwaar ondermijnd door menselijk denken en handelen.

Hoe werken de Eco-Codes?
Alles wat is en leeft heeft een uitstralend elektromagnetisch veld ook wel aura genoemd. Of het nu mensen zijn, dieren, bloemen, bomen, een landschap, een kerk, huis of een ander gebouw. Alles heeft een aura die bestaat uit lichtschakeringen; golvende geometrische patronen in allerlei kleurschakeringen. Wetenschappelijk is aangetoond dat deze energie meetbaar is. Gezond zijn en harmonie, maar ook zuiverheid en wijsheid worden weer gegeven en geactiveerd door dit uitstralende veld.

Het universum en alles wat leeft heeft een oerbewustzijn dat je ook God kunt noemen. In alles, dus ook in de mens, rust het zaad van zuivere kennis en waarheid, het wacht letterlijk om te ontkiemen. Via de Eco-Codes kom je steeds gemakkelijker in contact met dit oerbewustzijn, het zuivere ZIJN. Via het water (Aqua-Code) dat weer volledig levenskrachtig wordt zoals het bedoeld is. Via de natuur waarin de elementen en elementalen aan kracht winnen en volledig samenwerken als een leven gevend Veld (Terra-Code). Via het vermogen van de Elektro-Code die je aura zo krachtig maakt zodat schadelijke stralingen buiten je blijven. Via de Uni-Code die je zuivere zielebewustzijn, creatieve liefde en pure harmonie activeert zodat je je herinnert wie je bent en waarom je hier bent. Via Gematria-Code die je klaar maakt voor de grote ommekeer, de grote transformatie en zelfontplooiing van het menselijk bewustzijn.

De Eco-Codes bestaan uit paren kegels. Zodra je ze uit elkaar neerzet ontstaat er via quantumerbinding een 2-polig mechanisme dat verfijnde elektromagnetische velden oproept die resoneren met het oerbewustzijn. Dit veld breidt zich in enkele maanden steeds verder uit tot een bereik variërend van 160 meter tot 5.6 km rondom het punt midden tussen de codes. Als de Lichtkegels eenmaal geplaatst zijn is het raadzaam dit Veld niet meer verstoren. Je mag ze licht verplaatsen maar liever niet compleet verhuizen. Als je zelf verhuist mag je ze natuurlijk mee nemen. Het duurt dan enkele maanden eer het veld zich weer volledig heeft opgebouwd in je nieuwe omgeving.

Je gezondheid en de Eco-Codes
Je lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie en je “zijnstoestand” is daarop van invloed. Liefhebben, glimlachen, dansen, spelen, bedanken, yoga, tai-chi, zonlicht, wandelen, creativiteit, schilderen, zingen, mediteren en dergelijke verhogen je trillingsfrequentie naar 80 Herz en meer. Irritatie, woede, onrust en pijn en dergelijke verlagen je trillingsfrequentie naar onder de 7 Herz. Bij een trillingsfrequentie van het lichaam onder de 25 Herz kunnen ziekten gedijen en krijgen virussen een kans. De trillingsfrequentie van het elektromagnetisch veld van bijvoorbeeld de Uni code is na enkele dagen 95Herz. Bij een combinatie van Uni-code met Aqua- en Elektro-code is de frequentie van het veld 250Herz. De codes zullen de trillingsfrequentie van je lichaam hierdoor zodanig verhogen dat je minder vatbaar tot immuun bent voor ziekte. Ook bepaalde schaduwplekken worden verdreven door de hoge frequenties.

Plaatsing van meerdere Eco-Codes
Zodra je meerdere verschillende codes plaatst zullen de velden van de codes elkaar ondersteunen waardoor er een krachtiger en stabieler elektromagnetisch veld ontstaat.

* Quantumverbinding is een natuurkundig principe en wil zeggen dat er een veld ontstaat waarbinnen energie heen en weer wordt gezonden zonder waarneembaar tijdsverloop.

Hoe en waar plaats ik de Eco-Codes?
Zet een Lichtkegel aan de ene kant van het gebouw of huis waar je ze wilt plaatsen en de tweede aan de andere kant. Volg je intuïtie en zet ze neer waar het goed voelt voor je. Verplaats ze niet meer als ze eenmaal staan; het Veld bouwt zich namelijk op in een tijdspanne van drie maanden. Zie ook bij de beschrijving van de verschillende codes.

Plaatsing van meerdere Eco-Codes
Zodra je een 2e Eco-Code plaatst volgt je dezelfde aanpak als bij plaatsing van de eerste Code. Daarbij dien je ervoor te zorgen dat de denkbeeldige verbindingslijn tussen de kegels van Code 1 zich in ieder geval kruist met die van Code 2. Ook bij plaatsing van volgende codes werk je op dezelfde wijze waarbij de denkbeeldige verbindingslijnen tussen de codes zich in ieder geval kruisen. Door de Codes op deze wijze te plaatsen ontstaat er een duidelijk stabieler en krachtiger elektromagnetisch veld hetgeen de werking van de Codes versterkt.

Dit artikel is slechts ter inspiratie. Heeft het je aandacht getrokken? Doe dan zelf ook onderzoek! Wil je een bericht ontvangen wanneer ik weer een interessant artikel heb geschreven? Volg mij dan op Instagram of Telegram.

Meer lezen over de verschillende Eco Codes? www.moniquetimmers.nl

Aanbevolen