Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Harald Thiers is de uitvinder van de Cosmic Tower. De tower wordt niet alleen gebruikt in particuliere woningen, maar ook in de hotel– en restaurantindustrie, de alternatieve gezondheidssector, landbouw, veeteelt, bosbouw, kwekerijen. In veel Europese steden worden momenteel de Cosmic Towers geplaatst. 

Hoe werkt zo’n apparaat, dat er aan de buitenkant vrij onopvallend uitziet, geen elektrische aansluiting nodig heeft en vrijstaand is?
De directeur van Chi–Balance GmbH Harald Thiers zegt het volgende: “Om een gezonde natuur en leefomstandigheden te herstellen, hebben we twee dingen nodig: aan de ene kant een sterk rechtsdraaiend torusveld, dat perfect kan synchroniseren met het torusveld van de aarde, het zonnestelsel en de Melkweg.” Aan de andere kant is het met zo’n energieveld mogelijk om frequenties uit te zenden, en het volledige Lichtspectrum te vormen.

Verdere bereikbare effecten:
Toename van negatieve ionen in de lucht, toename van levensenergie, opheffing van blokkades, verwijdering van de vervuilende energieën in water en voedsel.
Energiearm water verandert in medicinaal healing water, rechtstreeks uit elke kraan. Gezondere planten en dieren. Minder complicaties bij geboorten. Minder misoogsten. Beter concentratievermogen. Minder tekenen van vermoeidheid. Gezonde slaap. Kortere regeneratietijden.

Veel locaties kunnen profiteren van het effect van de Cosmic Tower vanwege een toename van de levensenergie; dit betekent kostenbesparing, efficiëntere medewerkers en lagere ziektecijfers.

Talloze gebruikers en stralingsgevoelige mensen waarderen en profiteren al van de positieve gevoelsenergie van de Cosmic Towers, en automobilisten ontdekten dat ze zelfs na een lange reis nauwelijks vermoeid waren. Tuinbouwbedrijven registreren verminderde plaag- ziekten en verhoogde plantengroei en –productie. Boeren zijn nu in staat om hun uitgestrekte gebieden te beschermen tegen allerlei onge- zonde energieën, om te voorzien in optimale groeiomstandigheden en daarmee ook hogere en vooral gezondere gewasopbrengsten.

Vervolg verdere bereikbare effecten:
Volgens Harald Thiers is het belangrijk om een grid van bescherming te ontwikkelen met de grote Cosmic Towers. Om mensen bij voorbaat te beschermen in zoveel mogelijk gebieden in Europa. Bij voorkeur voordat 5G volledig wordt geactiveerd. Volgens Harald Thiers werken Cosmic Towers niet alleen fysiek, maar ook in de hogere dimensies.

Veel klanten melden bijzondere ervaringen, zoals meer energie, betere slaap, meer positieve gedachten, gevoelens van liefde en lichtheid, meer synchroniciteit, ook een gevoel van energetisch en spiritueel goed beschermd te zijn, daarnaast ontstaan gemakkelijker harmonieuze verbindingen met de omgeving, zowel met de natuur als mens en dier.

Meer weten: https://thecosmictower.com/information/

Of volg het Telegram kanaal: https://t.me/CosmicTowerNL

Dit artikel is slecht ter inspiratie. Heeft het je aandacht getrokken? Doe dan zelf ook onderzoek! Wil je een bericht ontvangen wanneer ik weer een interessant artikel heb geschreven? Volg mij dan op Instagram of Telegram.

Aanbevolen