Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Als je bij mij op bezoek bent zul je vaak vergezeld worden door het gezang van mijn planten. Ja… mijn planten. Want ook planten hebben hun eigen frequenties.

Music of the Plants
Planten zijn bewuste levende wezens met een hoge collectieve intelligentie.

Stel je een concert voor waar muzikanten kunnen communiceren met bomen en met hen kunnen improviseren via een speciaal elektronisch apparaat waarmee ze muziek kunnen spelen.
Stel je voor dat we allemaal beseffen dat planten intelligente en bewuste wezens zijn.
Stel je de verandering in ecologisch en spiritueel bewustzijn eens voor die dit zal creëren op onze planeet.
En wat als dit niet langer science fiction is, maar voor iedereen op planeet Aarde een normale ervaring zou zijn.

Geschiedenis
Eind jaren 1970 is er in Italië, in de wereldberoemde culturele gemeenschap die bekend staat als Damanhur, een apparaat ontwikkeld dat de elektromagnetische impuls van de planten kan vertalen in melodieën.

Damanhur werd in 1978 opgericht in de uitlopers van de Alpen in Noord-Italië en wordt gedeeltelijk bevolkt door wetenschappers, artsen, onderzoekers en kunstenaars die hun leven wijden aan het begrijpen van de functie van de natuur als een levende, intelligente kracht.

Jarenlang hebben Oberto Airaudi (Falco Tarassaco), oprichter van Damanhur, en zijn collega onderzoekers bio-elektrische processen geanalyseerd die worden uitgevoerd door planten, bomen en bloemen. Ze ontdekten dat de geleidbaarheid een kernindicator is van de levenskracht van planten en het sleutelpaden genereert voor water, mineralen en andere voedingsstoffen in bomen en bloemen.
Ze gebruikten verschillende biofeedbacks en apparaten om het vermogen van de plant om met mensen om te gaan aan te tonen. De bekendste experimenten zijn “de plant drijft een karretje aan” en “de plant die een deur opent’.

Na vele jaren besloten de onderzoekers zich te concentreren op plantenmuziek. Men vond dat muziek het meest directe en universele kanaal was om de boodschap van de natuur door iedereen te laten begrijpen.

Wil je meer weten neem dan een kijkje op https://www.musicoftheplants.com/nl/

Dit artikel is slechts ter inspiratie. Heeft het je aandacht getrokken? Doe dan zelf ook onderzoek! Wil je een bericht ontvangen wanneer ik weer een interessant artikel heb geschreven? Volg mij dan op Instagram of Telegram.

Aanbevolen