Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Drinkwater en gezondheid
Onze gezondheid wordt bepaald door onze fitheid, ons vermogen om te ontgiften en ons te weren tegen bacteriën en virussen. In de laatste eeuw is de blootstelling aan bacteriën en virussen afgenomen. Dit komt door toename van hygiëne. Blootstelling aan gifstoffen is echter toegenomen. De vervuiling van niet afbreekbare stoffen die we terugvinden in de lucht en in ons water zorgt ervoor dat we steeds meer giftige stoffen binnen krijgen. Ons lichaam zal proberen dit op te schonen en hierin speelt water een belangrijke rol. Bij gezondheidsproblemen dienen we te kijken naar de oorzaken. Een veel voorkomende oorzaak is chronische uitdroging, omdat naarmate we ouder worden we het vermogen verliezen om dorst te herkennen.

Water van levensbelang

Ons lichaam bestaat voor 75% uit water en onze hersenen zelfs voor 85%. Voor het goed functioneren van het lichaam is water van levensbelang. Water is nodig voor het afvoeren van afval- en gifstoffen. Het oplossend vermogen van water stelt ons lichaam in staat om overbodige stoffen af te voeren. Dit proces wordt voor het lichaam bemoeilijkt bij een tekort aan water, of als het water wat we tot ons krijgen onzuiver is. Hoe zuiverder het water, hoe beter het lichaam in staat is om het oplossend vermogen van water in te zetten voor het afvoeren van afvalstoffen. Om uitdroging te voorkomen is het belangrijk om dagelijks 2 liter water te drinken. Als we te weinig water drinken, wordt het beschikbare water voornamelijk gebruikt om onze hersenen op 85% water te houden en daarvoor wordt ook water onttrokken aan andere cellen. Dit gaat ten koste van het functioneren van andere cellen en zal op langere termijn leiden tot ziekten.

Hoe zorg je thuis voor zuiver water?
Nu zou je denken dat het water wat thuis uit je kraan komt ‘zuiver’ is… In vergelijking met vele andere landen ter wereld is dat ook zo maar bij meting blijkt dat ook ons water in Nederland nog heel erg vervuild. En omdat water zo belangrijk voor ons mensen is heb ik thuis een waterfilter geïnstalleerd. Als je dus bij The house of frequencies komt kun ervaren hoe overheerlijk een glas puur zuiver water smaakt. Het is heerlijk zacht en zoet en daarnaast verrijk ik het nog met de kracht en intenties van kristallen.

Ik heb hele goede ervaringen met Aquapeak dus mocht je ook overwegen voor écht zuiver water te kiezen kijk dan een op hun website.

Dit artikel is slechts ter inspiratie. Heeft het je aandacht getrokken? Doe dan zelf ook onderzoek! Wil je een bericht ontvangen wanneer ik weer een interessant artikel heb geschreven? Volg mij dan op Instagram of Telegram.

Aanbevolen