Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Wat kan de Rife Resonator voor jou doen?
Ik werd in 2010 geconfronteerd met de ziekte van Lyme. Na van het kastje naar de muur gestuurd te zijn om hierin een behandelwijze te vinden met als eindresultaat ‘volledig herstel’ vond ik online de technologie van Dr Rife. Inmiddels ben ik genezen van Lyme en gebruik ik de resonator al jaren om mijzelf (en inmiddels vele anderen) te behandelen bij opspelende klachten en algeheel onderhoud van mijn lichaam. De frequentie therapie van Dr. Rife spoort de ongemakken op in je lichaam en weet deze met behulp van de juiste frequenties te herstellen.

Baanbrekend

Op 20 november 1931 namen 44 van Amerika’s meest gerenommeerde medische autoriteiten deel aan een diner waar “Het einde van alle ziektes’ gevierd werd. Het einde aan alle ziektes omdat Dr Royal Rife een apparaat had ontwikkeld dat frequenties kon genereren die letterlijk kankercellen konden vernietigen zonder daarmee het menselijk lichaam te beschadigen. Vanwege de bijwerkingen van zo veel andere medicijnen en behandelingen van kanker was de technologie van Dr Rife geweldig en gingen wetenschappers en ingenieurs overal ter wereld de frequency generators nabouwen op basis van het originele apparaat van Dr Rife. Deze apparaten worden ook wel Rife Resonators genoemd.

Wat is een Rife Resonator?

Een Rife Resonator is een algemene naam voor een frequency generator die in staat is om die frequenties te genereren die door Dr Rife geïdentificeerd zijn om een breed scala aan bacteriën, fungi en virussen en dus zelfs kankercellen te vernietigen. Een resonator wordt gebruikt voor resonantie therapie. Regelmatige behandelingen met de resonantie therapie versterken het immuunsysteem van het lichaam wat het weerbaar maakt tegen infecties. Elke ziekte zo ontdekte hij, heeft een eigen unieke frequentie en door dezelfde frequentie in tegenfase uit te zenden, verdween de ziekte. Op deze manier kon hij alleen deze specifieke cellen vernietigen en wel met miljoenen tegelijk. Elke biochemische samenstelling circuleert op zijn eigen losstaande frequency patroon. Op deze manier heeft ieder levend organisme zijn eigen unieke electromagnetische handtekening en is dit patroon genetisch vastgelegd. En is zo dus uniek en anders als alle andere.

Zoals een wijnglas kapot springt bij een bepaalde frequency, zo genereert de resonator de frequenties die alleen die ziekte aanpakken met wie deze cyclus correspondeert en deze zo vernietigd. Denk bijvoorbeeld aan een ballon gevuld met water. Onder een microscoop lijken veel organismen op kleine ballonnetjes gevuld met water, het zijn namelijk membranen gevuld met vloeistof. Ga nu eens hard schudden met de ballon. Als je deze twee keer schud in een seconde is de frequency 2 Hz. Als je de ballon blijft schudden zal deze uiteindelijk klappen. The Wave Resonator kan frequenties genereren tot 20.000 Hz. Dit betekend dat het letterlijk ziekteverwekkers kapot kan trillen terwijl geen verdere schade aan het lichaam wordt toegebracht. Dit maakt het de meest veilige manier om infectueuze ziektes en aandoeningen aan te pakken. Met het inzetten van de resonator voor het vernietigen van de directe oorzaak van vele ziektes was er een nieuwe manier van behandelen geboren. Vandaag de dag Is de resonantie therapie een van de weinige manieren van behandelingen zonder bijwerkingen. En voor jou als persoon eenvoudig zelf aan te schaffen en dagelijks in te zetten zonder tussenkomst van artsen en ziekenhuizen. 

Een stukje geschiedenis

Royal Raymond Rife was een briljant en vasthoudend wetenschapper. Waar technologie nog niet bestond, vond Rife het uit zoals bijvoorbeeld de allereerste micro manipulators, micro dissectors en ultra violet microscopen. Hij won 14 overheid awards voor wetenschappelijke ontdekkingen, evenals een eervolle medische graad van de universiteit van Heidelberg. Miljonairs als Henry Timken financieerde Rife’s werk, wat de Universal microscoop omvatte met maar liefst 5682 onderdelen. Met deze geweldige microscoop werd Dr Rife de eerste die een levend virus zag.

Royal Rife, geboren in 1888, was een van de grootste wetenschappelijk genieën van de twintigste eeuw. Hij begon de genezing van kanker te onderzoeken in 1920 en in 1932 had hij ontdekt hoe het te vernietigen in een laboratorium omgeving en deed daarna verder onderzoek om het te vernietigen bij dieren. In 1934 opende hij een kliniek waar hij binnen 3 maanden 16 van de 16 mensen genas van kanker. Hij werkte samen met een aantal van de meeste gerenommeerde onderzoekers in Amerika en dokters uit zuid Californië. Hij vernietigde kanker in zijn patiënten en stimuleerde vervolgens het immuunsysteem om hun gezondheid te herstellen. Een speciaal onderzoeksteam van de universiteit van zuid Californië hield toezicht op het onderzoek en de experimentele behandelingen tot eind dertiger jaren. Onafhankelijke behandelaars gebruikten de apparatuur met succes en behandelde meer dan 40 mensen per dag. Naast kanker en andere dodelijke ziektes werden ook ziektes als staar met succes behandeld.

Dit artikel is slecht ter inspiratie. Heeft het je aandacht getrokken? Doe dan zelf ook onderzoek! Wil je een bericht ontvangen wanneer ik weer een interessant artikel heb geschreven? Volg mij dan op Instagram of Telegram.

Aanbevolen