Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

De Chembuster of cloudbuster ontstoord en reduceert de gevolgen van elektrosmog, elektromagnetische straling, milieutechnische en energetische vervuiling. Het is een stralingswerend / anti-stralings / stralings beschermend product.  Door de belastende uitwerking en overprikkeling van elektromagnetische straling, ontstaat er een blokkering in de balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en omgeving waarin deze belastende straling zich bevind. Deze vervuilende energieën zijn onder andere afkomstig van bv. 5G straling, chemtrails, milieuvervuiling, computers, routers, dect telefoons, I-pads, WiFi-verdelers, smartapparaten, gsm, slimme meters, magnetronovens, mobiele netwerken, enz. 
Deze overbelasting kan resulteren in fysieke klachten en soms zelfs in Elektrostress en elektrohypersensitiviteit (EHS) dit is een elektrogevoeligheid als gevolg van overprikkeling en overbelasting van schadelijke straling. 

De werking van de chembuster is om deze belastende en verstorende energieën afkomstig van elektromagnetische velden (EMF) en straling te zuiveren en op te schonen. En daarmee ook de effecten die het op de gezondheid heeft te verminderen. De chembuster produceert niet alleen positieve orgone energie maar reinigt ook het energetische veld om je heen. Het zet een energetisch krachtveld neer. Zo ontstaat de authentieke duurzame energetische balans, die ook de leefomgeving optimaliseert en vitaliseerd waardoor je meer bewegingsvrijheid, ruimte, aarding, rust en ontspanning kunt ervaren.
Als je de chembuster in je handen vasthoudt en je gaat staan/zitten, dan voert het de spanning af die in het fysieke lichaam aanwezig is. Het zorgt voor aarding en maakt het het hoofd leeg, zodat weer ruimte en rust ontstaat. Ideaal om te onthaasten en de gedachtes weer helder te krijgen. Een chembuster wordt ook gebruikt om de energie in een woonhuis, werkruimte of praktijkruimte energetisch schoon te houden. 

Dit artikel is slechts ter inspiratie. Heeft het je aandacht getrokken? Doe dan zelf ook onderzoek! Wil je een bericht ontvangen wanneer ik weer een interessant artikel heb geschreven? Volg mij dan op Instagram of Telegram.

Aanbevolen