Phone

Mailen is effectiever als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma t/m Vr op afspraak

Een paar dagen in de week vind je mij in mijn atelier of werkplaats. Voor mij is het werken met mijn handen de ultieme manier om weer de stilte in mijn hoofd te brengen. Het geeft mij ruimte om in een hoger bewustzijn te komen, nog beter te leren voelen en simpelweg gewoon even te ‘zijn’. Graag neem ik je mee in deze bijzondere ervaring om een stapje te kunnen groeien naar een hoger bewustzijn, even weg te stappen uit de ratrace in je leven en niks anders te ervaren als rust en ruimte…

Deze workshop beginnen we met een ochtendmeditatie en wandeling in stilte in het bos en… voor wie durft op blote voeten. Na de wandeling gaan we naar mijn atelier waar we een talking stick, meditatie stok of sjamanen staf gaan maken. Een stok waarmee je kunt mediteren, ceremonies begeleiden of gewoon om lekker vast te houden en te ‘zijn’. Ik heb een grote voorraad prachtige stokken al voorbereid waar je uit kunt kiezen om mee te gaan werken. Allerlei materialen zoals kralen, leer, veren en verf zijn voorhanden om van je stok iets heel bijzonders te maken. Het werken in mijn atelier doen we in alle rust en zo veel mogelijk in stilte onder begeleiding van heerlijke rustgevende muziek. Er is natuurlijk wel alle ruimte om hulp te vragen bij het maken van je stok. De Urim stoel is daarnaast ook beschikbaar voor degene die graag even een momentje voor zichzelf wil nemen. De dag wordt afgesloten met een ceremonie waar we jouw eigen prachtige stok gaan inwijden.

Er is thee, zuiver water en gezonde versnaperingen. Bij lichte regen gaat de wandeling gewoon door, neem dan wel een regenjas mee. Bij erg slecht weer wordt de workshop verzet naar een andere dag omdat de verbinding met het bos en de natuur een belangrijk onderdeel is van de workshop. De workshop zal ongeveer 3 tot 4 uur duren.