BodySonic
Home » BodySonic

bodysonic

De BodySonic is een apparaat voor gezondheidsanalyse dat bestaat uit een decoder (hoofdeenheid), een koptelefoon en een scanbeker die de algemene gezondheidstoestand van de proefpersoon analyseert door hersengolven te decoderen.

Magnetische Resonantie-Analysator (MRA)

bodysonic-mra-health-scanner-from-rife-health

De BodySonic is een compleet gezondheidsanalysesysteem dat binnen 30 minuten het hele lichaam scant op afwijkingen in de gezondheid. Het laat zien met welke ziekteverwekkers het lichaam is geïnfecteerd, welke kwalen aanwezig zijn en welke gezondheidsproblemen op de loer liggen.

Tevens geeft het aan welke voeding, mineralen en vitamines het lichaam nodig heeft om deze geïdentificeerde gezondheidsproblemen aan te pakken. Met deze kennis kunt je een arts benaderen voor gezondheidsadvies of de suggesties uit het verslag zelf toepassen.

Het scant iemands lichaam en identificeert lage energieniveaus van organen die een indicatie zijn van afwijkingen van de norm. De lage energieniveaus kunnen wijzen op een gezondheidsprobleem, beschadigd weefsel, stress, aanwezigheid van verontreinigende stoffen of een naderende aandoening. Het scannen van je lichaam gaat onopgemerkt. Je hoeft alleen maar een speciale koptelefoon op te zetten en het scanproces duurt dan vervolgens ongeveer 30 minuten. Terwijl het scanproces wordt uitgevoerd, wordt elk van de hoofdorganen van de gebruiker één voor één grafisch weergegeven op het computerscherm – waarbij met witte, gele, blauwe en zwarte markeringen de energievelden van dat specifieke orgaan worden weergegeven. Je leert niet alleen over de organen van je lichaam en hun functies, maar het geeft je ook nieuwe kennis over je algemene gezondheidstoestand. 

De Bodysonic MRA

De Bodysonic MRA is een zeer effectief gezondheidsanalyse-instrument dat niet alleen anomieën van iemands organen kan detecteren, maar ook kan behandelen door elektrotherapie toe te passen en een remedie kan bereiden door gezonde energetische scalaire golven op te wekken om mediums te verhelpen die vervolgens kunnen worden ingenomen door de patiënt in een later stadium. Oorspronkelijk ontwikkeld in Rusland, is de Bodysonic MRA de allernieuwste op het gebied van radionica-scantechnologie die een uitgebreide lichaamsscan uitvoert die de energieniveaus van elk orgaan, klier en systeem in iemands lichaam onthult.

Door de 'scalaire' frequentie van elk gebied en deel van het lichaam te analyseren, creëert de Bodysonic MRA vervolgens een feedback op het scherm van de aandoening via een kleurenmeetspectrum. Die gebieden die niet resoneren met hun optimale frequentie worden vervolgens gebalanceerd door de Bodysonic MRA via een proces dat bekend staat als tegengestelde golfvormcorrectie.

De Bodysonic MRA heeft ook talloze successen geboekt bij het beoordelen van moeilijk te vinden kwalen en ziektes, en is een zeer krachtig hulpmiddel om, vooral een chronisch ziek persoon, informatie te verstrekken om een medische professional mee te benaderen met een meer gedetailleerde beschrijving van de oorzaak van zijn/haar ziekte. Deze informatie die door de Bodysonic MRA Body Health Analyzer 3DNLS wordt verstrekt, stelt de medische professional in staat om verdere beoordelingen te maken om een diagnose te stellen en de patiënt dienovereenkomstig te behandelen.

Wil je meer weten over de BodySonic en een afspraak inplannen voor een behandeling?

Stuur mij een mailtje

Disclaimer: Volgens de wet mag Rife Health niet claimen dat resonators geneeskrachtige eigenschappen hebben, maar wat we wel beweren is dat onze frequentiegeneratoren (Resonators) voldoen aan de eisen die resonantietherapeuten stellen voor gebruik in resonantietherapie.