Phone

https://t.me/the_barefoot_farmgirl

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma - Vr op afspraak

Mijn interesse in het werken met frequenties begon nadat ik in 2010 gebeten werd door een teek. Ik woonde toen in een bosrijk gebied en wandelde elke dag meerdere uren met mijn honden in het bos. Op een ochtend merkte ik terwijl ik aan het douchen was een rood plekje op mijn enkel. Binnen enkele dagen werd het een grote rode blaar die steeds zwarter van kleur werd. Een bezoek aan de huisarts en het ziekenhuis wees uit dat het waarschijnlijk om de beet van een (met Lyme besmette) teek ging waar ik vervolgens ook nog eens een allergische reactie op had.

Met 2 zware antibiotica kuren op zak en de boodschap altijd alert te blijven op symptomen die op de Ziekte van Lyme zouden kunnen wijzen, ging ik naar huis. Dat idee zat me toch niet helemaal lekker. Dus ben ik op zoek gegaan hoe die nare ziekte, die zich vaak als een kameleon gedraagt, uit te roeien. En zo kwam ik terecht bij de Rife Resonator. Een technologie die ontwikkelt is door Dr. Rife in de jaren 50. Na een leverancier van het apparaat gevonden te hebben was er al snel zo’n wondermachine naar mij onderweg. Want dat is het! Er zitten zo’n 800 programma’s op dat apparaat waar je de meest uiteenlopende ongemakken mee kunt bestrijden. Ik zeg nooit ziektes want dat klinkt akelig en negatief.

Mijn toenmalige partner kreeg enkele maanden na mij de diagnose Lyme dus beiden zijn we met een behandeling aan de slag gegaan. En wat bleek? Na enkele maanden was de bacterie niet meer meetbaar. Nu is de Lyme bacterie (of Borrelia) moeilijk te vinden dus het blijft altijd een gok…. Maar tot op de dag van vandaag voel ik me gezond!

Mijn Rife Resonator heeft inmiddels veel mensen geholpen met hun ongemakken en al snel heb ik 2 machines erbij gekocht om uit te kunnen lenen en zo mensen te helpen. Nu werk ik met diverse machines ontwikkelt door Royal Raymond Rife, Wilhelm Reich, George Lakhovsky en Nicolas Tesla. Vaak werkten zij samen aan de ontwikkeling van een apparaat zoals bij de Multiwave Oscillator. Ik blijf me verdiepen én verbazen over deze manier van genezen die al meer dan een halve eeuw oud is en onze huidige manier van genezen (of liever symptoombestrijden) bijna volledig in de prullenbak zou kunnen laten verdwijnen.

(Kanttekening: ik gebruik hier een afbeelding van een schattig hommelkontje want een teek is een zo’n vies beestje om te zien 😉