Phone

Mailen is makkelijker als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma - Wo - Vr op afspraak

Ons menselijke zijn is een eenheid gevormd door het fysieke, het emotionele, het mentale, het energetische en het spirituele lichaam. Vaak wordt bij klachten slechts één van deze aspecten belicht terwijl de oorzaak ligt in een disbalans tussen de verschillende lichamen. Vanuit een holistisch perspectief onderzoek ik waar de fysieke klacht uit ontstaan kan zijn. In een kennismakingsgesprek verkennen we jouw algehele staat van zijn om te kijken op welke punten je leven meer in balans gebracht zou mogen worden. Bij de benadering van lichamelijke ongemakken (of ziektes) geloof ik in de wetenschap van de Germaanse Geneeskunde en kan je hiermee inzicht geven waar je fysieke ongemak op emotioneel of mentaal vlak ontstaan zou kunnen zijn.

Het herstellen van je fysieke lichaam is dus altijd een samengaan van zowel het mentale, emotionele als het fysieke. Beide kanten worden in mijn behandelingen belicht en waarop vervolgens de manier van behandelen wordt vorm gegeven. Ik hanteer hierin geen gestandaardiseerde manier van aanpakken, immers iedere klacht en ieder mens is uniek. Bij de behandelingen maak ik gebruik van frequenties en Levend licht. De frequentie behandelingen (de Multiwave oscilator, Phanotron, en Rife therapie) gebruik ik voornamelijk om fysiek met jou aan het werk te gaan. De energetische stoelen helpen om zowel het fysieke als het emotionele, mentale, energetische en het spirituele lichaam weer te herstellen.

Deze combinaties, in samengaan met een stuk holistische coaching, zorgen ervoor dat jij weer een gezonde EENHEID wordt. Daarnaast geeft het jou duidelijkheid in waar je klachten vandaan zijn gekomen en geeft het je inzicht en vertrouwen in jouw zelfherstellend vermogen. Je leert verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gezondheid!