Phone

Mailen is makkelijker als bellen

Email

esther@thehouseoffrequencies.nl

Opening Hours

Ma - Wo - Vr op afspraak

The House of Frequencies

Welkom bij The House of Frequencies

Met liefde verwelkom ik jou in mijn praktijk waar ik mijn kennis deel om jezelf te helpen genezen met behulp van frequenties, de Violet Ray,  de Multiwave Oscillator, UR codes, de kennis van de Germaanse geneeskunde en alchemie.

Vanuit symptoombestrijding naar zelf genezend vermogen

Met behulp van veelal oude wijsheden en de wetenschap dat wij onszelf kunnen helen help ik jou in je kracht te komen naar een gezonder bewustzijn.

BOVEN-WIJS JEZELF

Lees jezelf wijzer

Ik leer graag over oude kennis en verloren geschiedenis en deel deze kennis met plezier met jou.

Persoonlijke groei Verborgen geschiedenis

Must see docu

Marijn Poels (Meerlo, 10 juli 1975) is een Nederlands onafhankelijk film- en documentairemaker. Hij maakte onder meer de films “The Uncertainty Has Settled”, Pablo, Ageless Friends en de documentairereeksen L1mburg Helpt (2009 en 2012). De in Swolgen en Berlijn woonachtige Poels maakt films over internationale vraagstukken …

TESTIMONIALS

Alleen maar blije mensen!

Iedereen die ik geholpen heb is na een aantal behandelingen weer op weg naar een bewust gezonder leven. Een behandeling is niet alleen helend voor het lichaam maar ook voor de geest.

Stuur mij een berichtje

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over iets wat je hier gelezen hebt? Dan ont-moet ik je graag!

Ik behandel vanuit Zuid Oost Brabant. Is dat voor jou te ver of is reizen lastig voor je? Stuur me dan een berichtje dan breng ik je in contact met een gelijkwaardig behandelaar in je buurt.

Telefonisch ben ik vaak niet bereikbaar daarom is een mailtje sturen makkelijker.